MHP Genel Başkanı Bahçeli her nedense Olağanüstü kongreye yanaşmadığından MHP’liler çareyi yargıda arayarak MHP’nin Olağanüstü Kongreye gitmesine Yargıtay son noktayı koydu.

Yargıtay’ın Görevlendirdiği çağrı heyetince 10 Haziranda MHP Türkiye siyasi tarihinde bir ilke imza atarak MHP’li 654 delege Noter huzurunda oy kullandığı tespit edildi.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Şimdi gözler 10 Temmuz’da yapılacak 7. Olağan kurultayına dönmeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 6.Olağan kurultayda 654 delegenin oy kullanmasını hiçe sayan genel başkanımızı değiştirmek ve MHP’yi iktidara taşıyacak Genel Başkanımızı seçeceğiz sözlerini kullandılar.

150 MHP’li delegeyle yaptığı telefon görüşmesinde MHP’li delegeler şu ifadeleri kullanıyorlar. Bizler MHP’nin delegeleri haber servisimize şu cümleleri kullandılar “Türkiye Terörle Mücadele konusunda AKP’nin de halkı etkileyecek söylemleri var.  İnsanlarda haklı olarak ‘seçmen, AKP varken, neden MHP’yi seçsin diye soruluyor bu nedenle MHP  yeni bir Genel Başkanla,ye bir vizyonla seçim meydanlarına çıkması ve Türkiye’nin istikrar için iktidara yürümesi gerekiyor” diye cevap verdiler.

Editör: TE Bilisim