Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, bazı üst kurul delegeleri ve İlçe başkanları'nın katılımıyla düzenlediği yemekli toplantı sonrası parti içindeki olağanüstü kongre taleplerine tepki gösterdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, İl yöneticileri, Üst Kurul gelegeleri ve 25 ilçe başkanının da katılımıyla düzenledikleri yemekle toplantı sonrası yaptıkları basın toplantısında olağanüstü kongre girişimlerine ters tepki gösterek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tam kadro destek verdiklerini söyledi.


MHP içinde oluşan muhalefetin MHP'ye yönelik "seçimli olağanüstü kongre" istemlerine tepki gösteren İl Başkanı Çetinkaya, "Gündemimizi, olağanüstü kurultaylarla oyalamak, kardeşlik hukukumuza gölge düşürecek ayrılıklara meyil etmek gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır" dedi. Bahçeli'ye destek veren Çetinkaya, "Türkmen beyimiz, büyüğümüz, liderimiz, Devlet Bahçeli Bey'in sonuna kadar emrinde yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.


Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağan genel kurulunun 18 Mart 2018'de olacağını söyleyen Çetinkaya, "MHP'nin olağan genel kurulunun 18 Mart 2018'de yapılacağını belirten Çetinkaya, "Bu tarihe kadar Milliyetçi Hareket'in tüm kadroları bir önceki genel kurulda üstlendikleri görevleri yapmakla mükelleftirler. Bugün MHP'nin en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkes kıymetli delegasyonun seçimiyle göreve gelmiştir. Bu delegasyonun iradesini hiçe sayarak olağanüstü kurultaylar talep etmek, olağanüstü bir haksızlık olacaktır" ifadelerini kullandı.


Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara teşkilatının tam kadro katılım gösterdiiği yemekli toplantıda, part içi oluşan muhalefetin seçimli olağanüstü konge çağrılarına tepkisini koydu. Çetinkaya, "Türkmenbeyimiz, büyüğümüz, liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in sonuna kadar emrinde yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz" dedi.


Editör: TE Bilisim