Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 MHP'DE KURULTAY İRADESİ SON NOKTAYI KOYMALI HERKES BU KARARA UYMALIDIR! ARTIK YETER!!!

MHP bu kurultay sürecini en kısa zamanda sağlıklı tartışmaları bitirecek delege iradesi ile nihayetlendirmese hem MHP açısından hem ülke açısından çok zor günler bizi bekliyor kimin ne bildiği varsa delege uyarılmalı ve delegenin kararı baş tacı edilmelidir. Şayet bu tartışma kör dövüşüne döner ve imtiyazlı iddialar sürerse ülke ve harekete gerçekten yazık olur en kötü karar kararsızlıktan iyidir kurultay kararı baş tacı edilmeli ve başımıza kurultay kararı ile gelen başı üzüm taneli köle bile olsa Ülkücü milliyetçi hareketin emrinde olmayı en büyük şeref ve onur saymalıyız.

Çözüm demokrasi ve kurultay iradesidir zira bugün hangi görev varsa meşruiyet iradesi kurultayda ortaya çıkmıştır. Hiç kimse kaosun belirsizliğin kararsızlığın hesabını veremez. Karar ve irade sahibi kurultay olmalı ve son nokta koyulmalıdır. Artık mahkeme kapılarında zorlama siyasallaştırma hukuki kararlarla oyalanmanın vakti bitmiştir. Herkes Ülkücü delegenin iradesine rıza gösterip süreci nihayetlendirmek ve ülkenin geleceğine el koymak umut olma zamanıdır. Yeni dönem Ülkücülerin sosyal ekonomik ve her türlü mucize türü projelerini tanıtma dönemi olmalıdır.

Aksi takdirde doymayan koltuk savaşları ve baskın seçim kapıda bu hali girilecek seçim ülkeyi yeni açılım eyalet maceralarına sürükler kokmuş kan ve gözyaşı paketi buzdolabından çıkar hiç kimse bu ihtimali yok sayamaz bu değirmene su taşıyamaz bunu görmemek için bakar kör duyan sağır konuşan dilsiz olmaya deve kuşunu oynamaya hiç kimsenin hakkı yoktur.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim