90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
 Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Başkanı Halil Yurdakul

‘BAHÇELİ AĞA BİZDE AZAP DEĞİLİZ’

Adıyaman Çelikhan MHP İlçe başkanı Halil Yurdakul MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki göstererek partisinin ilçe başkanlığından istifa etti.

MHP Çelikhan ilçe Başkanı Halil Yurdakul  yaptığı açıklamada siyasetin bir ekip çalışmasıyla karşılıklı sevgı saygıyla yapılacağını, ancak MHP’de böyle olmayıp seçmenin ve teşkilatların adeta aşağılandığını söyledi.
 MHP’de genel başkan Devlet Bahçelı kongreyle Genel başkan olmuş bir üyedir. Genel kurul istediği uyeyi genel başkan yapar, Devlet Bahçeli ne bizim ağamız, nede bizler onun azabıyız, kurultay ısteyen delegelere saygı gosterecegıne hakarete yelteniyor, teşkilatı kapatıyor şucu bucu yok bilmem paralelci yaftası arkadaşlarımıza ülküdaşlarımıza takmaya çalışıyor bu kadarına da pes diyerek istifa etti.

Başkan Yurdakul yaptığı açıklamada şunları kaydetti:" Son zamanlarda parti içi demokrasinin işlemediğini hepiniz görüyorsunuz. Partimize emek vermiş ülküdaşlarımız bir bir ihanet ile suçlanmaktadır. Birine paralelci, birine şucu birine bucu denilerek ülküdaşlarımız devre dışı bırakılmıştır.

Bizler burada gönüllü olarak partının ilkeleri doğrultusunda Türkiye’nin en ücra yerlerinde hizmet eden kimseleriz, çoluk çocuğumuzun rızkından kesip partının kırasını çayını şekerini temin edıyoruz, olmadık kimselerle partımız ıçın kusuluyor kötu oluyoruz, bizlere saygı ılgı duyması gereken genel merkez sankı onlar ağa bizde azaplarıyız bizleri azarlayıp hakarete yelteniyorlar, böyle bır anlayış demokratik hukuk ve medeniyetin soz konusu olduğu yerlerde olabılırmı, partiye 40 yıl hizmet edenler bir çırpıda yok sayılıyor hakarete uğruyor bu anlayışın olduğu yerde yüreği olan vicdanı olan kalamaz.

Bende bu şartlarda daha fazla siyaset yapamayacağımı gördüğümden dolayı partimin ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bundan sonra Partimin ihraç etmezlerse bir üyesi olarak kalarak ve gelişmeleri izleyeceğim. Umarım partimiz en kısa sürede olağan üstü kurultaya gider delegenin vereceği karar uygulanır, bu olağanüstü hava sona erer partımızı bu durumdan kurtaracak bir yönetim gelir dıye umut ediyorum "dedi.

Editör: TE Bilisim