AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
 MHP Genel Merkezi’nde 1 Kasım seçimlerinde sandık başında yaşanabilecek hukuki sorunlara ilişkin konferans düzenleniyor.

MHP Ankara’daki sandık görevlilerini Genel Merkez’de topluyor.

MHP Genel Merkezi’nde bugün sandık görevlilerine düzenlenecek olan konferansta hukukçular eğitim verecek.

Eğitimde Ankara ilinde görev yapacak tüm sandık görevlilerine 1 Kasım seçim günü sandık başında karşılaşabilecekleri hukuki sorunlar karşısında neler yapılabileceği anlatılacak.

İlki Ankara’da yapılacak olan sandık eğitimi diğer illerde de İl Teşkilatlarının belirlediği günlerde Ankara Hukuk Ekibinin gözetiminde gerçekleşecek.

MHP Genel Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak eğitimde görsel slaytlar kullanılacak. Soru cevap şeklinde ilerleyecek konferansta sandık görevlilerine de söz hakkı verilecek.

Hukuk ekibindeki avukatlarla sandık görevlilerinin karşılıklı soru cevapları şeklinde yürütülecek toplantıda seçimin kısa bir tatbikatı yapılacak.

Seçim günü yaşanabilecek aksilikler sırasında sandık görevlilerinin hakları neler olduğu, hukuki sorunlarla karşılaşıldığında ne yapılması gerektiğini anlatacak olan avukatlar seçim günü de sandıkları gezerek kontrollerini sürdürecek. “Seçim günü sürekli irtibatta olalım” talimatının verileceği toplantıda görsel slâytların yanı sıra sandık görevlilerine yol gösterici kitapçıklar da dağıtılacak.
Editör: TE Bilisim