Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Millliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yazılı yaptığı açıklamada AKP hükümetine ve yandaş anket şirketlerine sert bir şekilde eleştirerek 'Alo Fatih' hatırlatması yaparak "Oyları MHP’den al, AKP’ye ver.” kayıtları kulaklarımızda çınlamaktadır." dedi. 
İşte İsmet Büyükataman'ın o açıklaması:

"Seçimlere sayılı günler kala Adalet ve Kalkınma Partisi yine bilindik oyunlara müracaat etmiş ve yandaş firmalar marifetiyle anket servislerine başlamıştır.

Bu düzmece anketlerle Milliyetçi Hareket bir yüzdelik dilime hapsedilmek istenmektedir. MHP korkusu ile düzmece anketler yayınlayanlar, ayrıca MHP’nin yükselişini engellemek için, MHP’nin “koalisyon” yapacağı iddialarında bulunanlar, alternatifsizlik telkin etmektedir.

Bir önceki seçimlerde Alo Fatihlerin “Oyları MHP’den al, AKP’ye ver.” kayıtları kulaklarımızda çınlamaktadır. Bu hadise ve benzeri gelişmeler göstermiştir ki milletin önüne sunulan anketler AKP Genel Merkezinin onayı alınmadan servis edilmemektedir.

Hatırlayacağınız üzere basında çıkan haberlerde Habertürk gazetesinin, 2013'te manipüle ederek yayınladığı bir ankette MHP oylarının yüksek çıkması sebebiyle oyların malum partiye eklenmesinin kararlaştırıldığı iddiaları günlerce ülke gündeminde kalmıştı.

Bir anket firması sahibi de canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vatandaş sandığa gitmesin diye anket sonuçlarını değiştirdiklerini itiraf etmişti. Aziz Türk milleti algı simsarlarının bu oyunlarını unutmamalıdır.

Bu telaş, AKP Genel Merkezindeki anket sonuçlarının basına verildiği gibi olmadığındandır. AKP’lilerin masasında duran anketlerde MHP’nin gümbür gümbür geldiğini AKP’de bilmeyen yoktur. MHP her zaman en doğru anketin sandık olacağını söylemiştir, milletin iradesine saygı göstermiştir.

Şer odakları şeytanın yüzünü güldürmek için her yolu ve yöntemi denemektedir. Türk milletine çağrımız bu şer odaklarının oyunlarına dikkat etmesi ve bunlara ilk fırsatta hak ettiği dersi vermesidir.

Yandaş anket şirketlerinin bizimle ilgili kamuoyu araştırmasına kalkışmasını ciddiye almayacağımızı bildirmek istiyoruz. Aziz milletimizin de sicili bozuk yandaş anket firmalarına itibar etmemelerini, morallerini bozmamalarını tavsiye ederiz.

Son sözü şüphesiz Türk milleti söyleyecektir. Yetki, karar ve mühür egemenliğin sahibi asil milletimizindir. Şarlatanların hükmü, millete geçmeyecektir. Hep birlikte sandığa gidelim, sandığa sahip çıkalım, oyumuzu mutlaka kullanalım, eşimize, dostumuza, yakınımıza oy kullandıralım.

Yandaş medya gücünü aşacak, AKP’nin yaydığı fesadı ve seferber ettiği kamu gücünü yaracak, anket kuruluşlarının düzmece raporlarını yenecek ve küresel çevrelerin kışkırtmalarını boşa çıkaracağız. Huzursa beklenen, biz varız. Bereketse istenen, biz yaparız. İstikrarsa aranan, biz sağlarız. İktidarsa hedeflenen, Allah’ın izniyle biz ulaşırız ve herkes bilsin ki mutlaka ulaşacağız.

Bizimle yürü, kutlu davetimize iştirak eden Türk milletini 07 Haziran’da anketleri, ampulleri patlatmak için sandığa davet ediyoruz."

Editör: TE Bilisim