Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Yüzlerce araçlık konvoyla şehir turu atan MHP’li milletvekili adayları Manisalılar tarafından alkışlarla karşılanırken, vatandaşlar, havai fişek, meşaleler ve konfetilerle MHP’li adaylara sevgi gösterilerinde bulundu.
MHP Manisa İl yönetimi tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi araç konvoyu düzenlendi. MHP Manisa Milletvekili adayları Erkan Akçay, HASAN Eryılmaz ve Yaşar Coşkun ile birlikte MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar’ın otobüs içerisinden vatandaşları selamladığı konvoya, Manisalılar yüzlerce araçlık konvoyla eşlik etti.
Göçmen Konutları önünden başlayan konvoy, Uncubozköy, Karaköy, Alaybey, Doğu Caddesi, Malta ve Laleli güzergâhı boyunca devam etti. MHP’li milletvekili adayları otobüsten vatandaşları el sallayarak, selamladı. Manisalılar adaylarını bağrına basarken, bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarına Türk bayrakları ve MHP bayrakları ile çıkarak coşkuya ortak oldu.
DOĞU CADDESİ BOYUNCA HAVAİ FİŞEKLER PATLADI
MHP konvoyunun önü Alaybey, Beyaz Fil önü, Manolya Meydanı ve Malta’da sık sık vatandaşlar tarafından kesildi. Havai Fişek gösterileri eşliğinde devam eden konvoyda büyük coşku hâkimdi.



Editör: TE Bilisim