Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Mükemmel bir dosya hazırlanacak” sözleri ile kamuoyuna duyurduğu muhalif isimlere yönelik hazırlanan disiplin dosyası tamamlandı.

Disiplin dosyası incelemelerinde adayların açıklamalarını mercek altına alan Genel Merkez, Meral Akşener’in Bahçeli ve yönetimine karşı sarf ettiği sözleri de dosyaya ekledi. Ümit Özdağ ve Sinan Oğan’ı da incelemeye alan Genel Merkezin Koray Aydın’a yönelik disiplin süreci başlatmaması öngörülüyor. Akşener’in dosyasında öne çıkan en önemli başlık “Baş paralelci Bahçeli’dir” açıklaması oldu. Akşener’in Bahçeli’yi FETÖ mensubu olmakla suçlaması bile ihraç edilmesine yeter olduğu belirtiliyor.

Akşener’in “Paralel dediniz, ben de size diyorum ki yamuksunuz yamuk” sözleri ile faili meçhul cinayetleri üstlenmesine yönelik açıklaması da disip- lin dosyasında yer aldı. Muhalif isimlerden Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın erken bir seçimde MHP’nin baraj altında kalacağına yönelik açıklamaları da muhaliflerin dosyasında yer aldı. Korsan kurultay girişimide muhalif isimlerin dosyasındaki bir başka madde.

Editör: TE Bilisim