Vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Kenan Tanrıkulu, Selçuklular'ın seçim öncesi çıkması beklenen yeni ses kayıtlarına dair beklentilerini yanıtladı. “ülke elden gidiyor, çıkacak kasetlere takılmayın” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçim bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Partisinin Selçuk İlçe Teşkilatını ziyarette bulunarak MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür’ü yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu “buralarda olacağını sanmıyorum ama Türkiye’nin bir çok yerinde çıkabilir. Bir takım provokasyonlar olabilir. Birileri çapulcuyum diye çıkacak, birileri biz laik’iz diye çıkacak birileri onları kışkırtacak. Bunlara da biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak katılmayacağız. O bizim işimiz değil. Genel Başkanımızın dediği gibi sokaklarda değil sandıkta hesaplaşacağız. Pazara kadar aynı tarz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

25 Mart'ta Başbakanla ilgili çıkacağı belirtilen kasetle ilgili sorulara ise “25’inde ne çıkar ne çıkmaz önemli değil. Bu güne kadar çıkanlar çok mu az sanki. 25’inde ne çıkabilir tahmini olarak söyleyim bu rahmetli Muhsin Yazıcının olayı değil o zaten patladı. Bu farklı bir şey muta nikahı ile ilgili zaten ifadeler yapılmaktadır. Muta nikahı zaten nataşa anlamındadır. Bunun arkasında da bu var adamların korkusu da bu. Her birinin böyle benzer bir görüntü ve ses kayıtları var.  Zaten internette de yapılan kısıtlamalar bütün bu yaygınlaşmayı önlemek içindi. Ne oldu hiçbir fayda getirmedi” dedi.

Nevruz kutlamalarında yapılan konuşmayı değinen Genel Başkan yardımcısı Tanrıkulu “bir adada tatil yapan bölücü başının MİT'e bir müsteşar yardımcısının, silahlı kuvvetlere de Kürtler'le ilgi bir birim oluşsun, bir tanede yöneticimiz şuraya gelsin gibi söylemleri sizce ne kadar doğru? Ülke gidiyor yahu biz daha başka ne kaseti bekliyoruz. Ülke elden gidiyor bir sürü şey çıkmış bir sürü ses kaydı çıkmış insan oğlu daha daha diyor” dedi.

Partililerle birlikte yoğun bir kalabalık ile Kahveleri ve şehri gezen İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Levent’i size emanet ediyorum diyerek Tire’ye doğru yola çıktı.

Editör: TE Bilisim