Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
Geçen hafta Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca başkanlığında 8 kurum ile denetim adı altında basılmasının ardından 1 aylık geçici mühürleme işlemi yapılan Bayburt Aba Koleji'ne MHP'lilerden destek ziyareti yapıldı.

MHP Bayburt Milletvekili Kadri Karabey Karaoğlu ve MHP İl Başkanı Süleyman Burç, Bayburt Özel Aba Ortaokulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Bekir Saliç'ten bilgi aldı.
Milletvekili Karaoğlu, burada yaptığı açıklamada "Eksikliklere istinaden yapılmış bir uygulama, mevzuat doğrultusunda belli bir süre verilir o eksiklikler tamamlandığı taktirde göreve devam edilir. Eksikliklerin tamamlanmasına fırsat verilmeden okulun direkt mühürlenmesi hukuka aykırı. Ülkemizin şu anda gelmiş olduğu durum göz önünde bulundurulduğunda bu olayı vatandaşın, kamunun vicdanına bırakıyoruz. Ülke terör ile mücadele noktasında kan ağlarken, eğitim kurumlarının bu şekilde uygulamalara maruz kalmaları bizi vicdanen rahatsız etmiştir, eminim ki kamuoyu bundan rahatsızdır. Ben çok değerli Bayburt halkının, milletimizin vicdanına havale ediyorum." dedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Burç da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin içinde bulunduğu çetin dönemde eğitim camiasına destek verilmesinin şart olduğunu ifade ederek, "Bu vatana ahlaklı, bilgili, vatanını, Kur'an'ını seven insanlar yetiştiren insanların yanında olmak lazım." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim