Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapacakları Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’ne 2014 yılı sonunda başlanacağını belirtti.

Narlıbahçe’de imar planı düzenlemesi, bina ölçümleri, bina değerlenmeleri ve avan projesi çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Gümrükçüoğlu, "Buranın şehrin çok nezih bir bölgesi olmasını istiyoruz. Dolayısıyla buradaki ön çalışmalar 6 ila 8’er ay sürecek. O nedenle oradaki kentsel dönüşüm için vatandaşlarla 2014 yılından görüşmelere başlayacağız. Bu birkaç ay önce ya da sonra da olabilir. İsteyen vatandaş gayrimenkulünün bedelini, isteyen daire, isteyen ise işyeri alabilecek. Anlaşmalar sonrası yola devam edeceğiz. Narlıbahçe Kentsel Dönüşümüne kazma 2014 yılının sonunda vurulacak." diye konuştu.

Bakan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi hizmet binası ile Valilik ve itfaiye kavşağı arasında 222 bin metre kare alanda uygulanacak Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 380 binanın yıkılarak kentsel dönüşüme tabi tutulacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim