YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Birebir yan binadan çatışmayı gören arkadaşın anlattıklarına göre; önce adliye hakim savcı otopark girişinde bombalı araç patlatılmış, kalaşnikofu gitar çantasından çıkaran 3 terörist kalaşnikof ile saldırmış,

kapıdaki polis arkasından yaklaşıp teröristin birinin kafasına sıkmış, 2. terörist o polisi vurmuş, polis yerde hareketsizdi dedi.

Arkasından başka bir polis 2. teröristi vurmuş, 2 terörist gebermiş durumda, halen yolda yatıyorlar, 3. terörist kaçmış, arada mermilerden bir işçi vurulmuş.

3. terörist siyah mont, beyaz bere, hafif sakallı, 1,65-1,70 boyundaymış. 10-15 ambulans geçti ofisimin önünden, ilk olarak polisi götürmüşler hastaneye, umarım ölmemiştir.

Kapıdaki kahraman polis ilk teröristi vurmasa amaçları tahminen adliyeye tarayarak girmekti, o zaman bunları kimse durduramazdı, bombalı araç muhtemelen dikkat dağıtmaktı.

Edit: Öğrendiğime göre kapıdaki kahraman polis bunların terörist olduğunu fark edince aracı hemen patlatmışlar ve tarayarak adliyeye girmeye kalkmışlar ama bizim kahraman polisimiz arkasından yaklaşıp birinin kafasına sıkınca amaçlarına ulaşamamışlar.

Kahraman polisimiz maalesef şehit olmuş. Diğer şehidimiz de 13 Asliye Hukuk mübaşirimizmiş.

10'dan fazla yaralı varmış, bazılarının durumu ağırmış, umarım iyileşirler.

Şu an saat 17:45 hala siren sesleri var.

Kaçan 3. teröristin Salhane'den Karşıyaka istikametine kaçtığı bilgisi, geldi. 1,65-1,70 boylarında, siyah mont, beyaz bereli, muhtemelen canlı bomba olduğu söyleniyor.

(Haberalp Haber merkezi)



Editör: TE Bilisim