Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Ülkü Ocakları Ağrı İl Başkanı Süleyman Aydın ve Ülküdaşlarımız tarafından karşılanan Genel Başkanımız Olcay Kılavuz ilk önce, Ağrı Ülkü Ocakları İl Binası’da bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda: “Milletimizin başarılı mazini aydınlık atisine taşıyacak olan gençlerimiz, devletimizin geleceğini inşa edecek olan en asli unsurdur. Böylesine önemli bir o kadar da sorumluluk isteyen bir misyona sahip olan gençlerimizin, yarınlarımız için ihtiva ettikleri önemin farkında ve tarihi hasletlerimizi gerçekleştirecek donanımda yetişmesini sağlamak Ülkü Ocakları’nın en temel amacıdır. Her geçen gün devlet geleneğimizin içinin boşaltılmaya ve milli yapımızın altan alta oyulmaya çalışıldığı bu dönemde yüklendiğimiz vazife daha da önemli bir hal almıştır. Bu durumun bilincinde olan Ülkü Ocakları, eğitim ve AR-GE faaliyetlerine hızla devam etmektedir. Ülkemizin toprakları üzerinde oyunlar tezgahlayanların çabalarının boşa çıkması için, bu çalışmalarımızda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine daha fazla önem verilmektedir. Türk Milleti’nin Anadolu’ya giriş yaptığı ve eşsiz medeniyetler inşa ettiği bu topraklar bölücü emellerin mezarı olacaktır. Sizler burada Ahmet Yesevi’nin dergahında pişen dervişlerin ve Sultan Alparslan’ın ordusunun temsilcilerisiniz. Biliyorum ve inanıyorum ki bu tarihi vazifenizi sonsuza kadar yerine getirecek, hiçbir zaman Allah yolundan ayrılmayacaksınız. Her zaman olduğu gibi bu günde, terör örgütüyle görüşecek kadar alçalanların, sinsi emellerinin önündeki en büyük engel yine bin yıllık kardeşliğin ve sarsılmaz üniter yapımızın en büyük göstergesi olan sizler olacaksınız. Türk-İslâm Ülküsü’nü gönlüne nakşeden kıymetli kardeşlerim sizlerden isteğim, “Ülkü”müzü gerçekleştirmek için her gün bir önceki günden daha fazla çalışmanız ve bunu bir düzen haline getirmenizdir. İşimiz zor, yolumuz çetin ancak umutlarımız tazedir. Asla unutmayın ki, kaybedecek bir saniyemiz olmadığı gibi hata yapma lüksümüz de yoktur.” dedi.
 

Ülkü Ocakları olarak bölgedeki tüm vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını söyleyen Kılavuz, “Hükümet bölgeyi yalnız bırakıp terör örgütüne peşkeş çekse de buralar Türkiye Cumhuriyeti Devletinin topraklarıdır. Bölünme kabul etmeyen bir anlayışla kutsal bir bütün halinde Türkiye’yi daha iyi günlere taşımak adına aynı secdeye baş koyduğumuz, kız alıp kız verdiğimiz vatandaşlarımıza sırtımızı dönmeyeceğiz. Bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasına, kardeşlerin arasına nifak girmesine asla müsaade etmeyeceğiz.” diyerek bu konuda ki düşüncelerini belirtti.

Editör: TE Bilisim