Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü! Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü!
Esenyurt'ta park halindeki bir otomobil, hırsızlar tarafından çalınarak kaçırıldı. Aracın kaçırılma anı kameralara saniye saniye yansıdı. Polis, yaptığı operasyon sonucu hırsızları kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınarak adliye sevk edilen hırsızlardan biri tutuklanarak cezaevine kondu.

Olay 07 Kasım'da Esenkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre A.Ö., (55) isimli şahıs 34 AS 2980 plakalı aracını akşam saatlerinde evinini önüne park etti. Daha sonra aracının çalındığını fark eden A.Ö., polise şikayette bulundu. Otomobilin çalınma anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Başka bir otomobille gelen hırsızlardan biri park halindeki otomobillerin etrafında dolandıktan sonra çaldığı arabaya yöneliyor. Bir müddet otomobilin yanında uğraşan şahıs otomobili çalıştırarak kaçıyor.

Olay üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Görüntüleri izleyen polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların kimliklerini tespit etti. Daha sonra asayiş ekipleri şahısların Güngeren'de kaldıkları yere operasyon yaparak D.K. (24) ve H.T. (32) isimli erkek kişileri göz altınan aldı. Yakalanan şahıslardan H.T., hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, 15 adet suç kaydı bulunan D.K. isimli kişi ise sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine kondu.

Editör: TE Bilisim