Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
EM. ALB ALİ TÜRKŞEN 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının Kardak kıyısında bottaki fotoğraflarını paylaşan Türkşen “Dün başkanlık yokken iki üsteğmen on astsubayla gittiğin kayalığa bugün omzu yıldızlar geçidi general ve amirallerinle gidemiyorsan arıza sistemde değil yönetenlerdedir. Babanın oğlu gelse başkanlığa #hayır #hayır #hayır de….” dedi ve “Türkiye’yi seviyorum. Babamın oğlu gelse #HAYIR #HAYIR #HAYIR diyorum…”



EM. 
TÜMGENERAL OSMAN PAMUKOĞLU

skenderun Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen yaklaşık bin kişinin katıldığı 'referanduma hayır' mitinginde, alana seçim otobüsünden karanfiller atarak gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, mecliste bulunan siyasi partilerin hazineden referandum yardımı olarak 196 trilyon para aldıklarını söyledi. Pamukoğlu, "Referandum için çıktıkları miting meydanlarına bakıyorum, siyasi partiler panayır hokkabazlarına benziyor. Hacıvat ile Karagöz gibiler. Söyledikleri lafların halkla ilgisi yok. Yok villan varmış, yok havuzun varmış. Kendi dertlerinden başka hiç bir şeyi dikkate almıyorlar. Bir havuz meselesi açtılar, verip veriştiriyorlar. Referandum mitingleri için hazineden aldıkları 196 trilyon lirayı da har vurup harman savuruyorlar. Bu referandum maskaralık, hukuku ele geçirmek için siyasi bir araç. Ne Şam'ın şekeri, ne de bunların paketi. Referanduma hayır diyoruz" dedi.

EM. KORGENERAL
 ENGİN ALAN

"Bu vatanı,bu milleti sevenler;En az bu ülkeyi kaosa,istikrarsızlığa sürüklemek isteyen şerefsizler kadar yürekli olacak.Başka yolumuz yok!"

EM. ERDAL
 SARIZEYBEK

"Bizi kardeş kavgasına sürükleyen bu süreci durdurabilmek için, bu siyaseti değiştirmek şarttır. Bu siyaseti değiştirmek için de, erken genel seçime gitmemiz şarttır. Bu referandum da, sandıktan çıkacak “Hayır” oyu, erken seçime yol açacak ve halkımız, bu siyaseti değiştirmek için bir fırsat yakalamış olacaktır" 




(Haberalp)



Editör: TE Bilisim