Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 "3 Ekimden bu yana boş olan başbakanlık koltuğu Öcalan'a terk edilmiş Dolmabahçe'de Başbakanlık Ofisi'nde İmralı'nın çağrısı okunmuştur." diyen Ayhan, "Çözüm ortakları arasında seçim rantı kavgası başlamıştır. Çözüm ortakları sözde arasında silahsızlanma çağrısının yaratacağı seçim rantının paylaşılması konusunda kavga başlamıştır. Çözüm ortakları arasındaki kavga Brezilya dizilerine dönmüştür. Kimin eli kimin cebinde belli değildir. Yıkım pazarlıklarının iç yüzü çözüm ortakları arasında rant kavgası ile ortaya döküldükçe maskeler düşecektir. Sözde çözüm süreci haziran seçimlerine yönelik bir algı yönetimi halini almaya başlamıştır." diye konuştu.
BARIŞ YALANI İLE SEÇİM RANTI
MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.
Damat Ferit hükümetinden 105 yıl sonra Serok Ahmet hükümeti Sevr'i hortlatmıştır diyen Ayhan, "İzmir'de denize dökülen ülkemiz üzerindeki bölücü emperyalist hayaller bugüne kadar içeride ve dışarıda hiçkimsenin uygulanmasını teklif dahi edemediği tarihin karanlık sayfalarına gömülen Sevr anlaşması 62-64 maddeleri cumartesi günü açıklanan 10 madde ile yeniden Türk milletinin önüne getirilmiştir." dedi.

Söz konusu 10 maddeyi AKP'nin millete açıklamaktan korktuğunu kaydeden Ayhan, şöyle konuştu: "Sahte silahlanma çağrısını ve barış yalanının yaratacağı seçim rantının peşine düşmüştür. Ancak 10 maddeyi AKP sahiplenmekten korkmaktadır. Başbakan 10 madde ön şart değil açık bir silah bırakma çağrısıdır diyerek halka hala doğrusu söylememektedir. Oysaki bu maddelerin ön şart olduğu çözüm süreci ortakları tarafından açıkça ifade edilmektedir. Millete kime neye inanacağını şaşırmış vaziyettedir. Oysa bu 10 madde üzerinden pazarlıkların çoktan yapıldığı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel dayanaklarının vatanın bölünmez bütünlüğünün Sarayın başkanlık hayallerine kurban edildiği gün gibi ortadadır."

PKK'NIN YAPAMADIĞINI AKP YAPTI
Anlaşılan 10 madde yıkım ortaklarının ayağına dolandığını kaydeden Ayhan, "3 Ekimden buyana boş olan başbakanlık koltuğu Öcalan'a terk edilmiş Dolmabahçe'de başbakanlık ofisinde İmralı'nın çağrısı okunmuştur. Çözüm ortakları arasında seçim rantı kavgası başlamıştır. Çözüm ortakları sözde arasında silahsızlanma çağrısının yaratacağı seçim rantının paylaşılması konusunda kavga başlamıştır.
Çözüm ortakları arasındaki kavga Brezilya dizilerine dönmüştür. Kimin eli kimin cebinde belli değildir. Yıkım pazarlıklarının iç yüzü çözüm ortakları arasında rant kavgası ile ortaya döküldükçe maskeler düşecektir. Sözde çözüm süreci haziran seçimlerine yönelik bir algı yönetimi halini almaya başlamıştır. Seçim öncesinde yeni bir sinerji oluşacağı hayalleri ve bu rüzgarın seçim sürecine yansıyacağı beklentileri ile AKP ve HDP tarafından atılmış bir adımdır. PKK'nın silahla yapamadığı AKP silah bırakma kılıfı ile millete hazmettirmeye çalışmaktadır.PKK'ya paralel KCK devleti oluşturmak, Öcalan'a ve PKK'ya af ile özerklik sözü verildiği anlaşılmaktadır." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim