Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
MHP'YE OY VERMEYEN AKP SEÇMENİ BAHÇELİYİ NİÇİN BU KADAR SEVER? Sabri Şenel

MHP'de değişim talebini ve kurultay toplanmasının zaruretini ortaya koyup, sayın genel başkana takdir hislerimizi ifade ederek, bu talebin kişisel talepten çok toplumsal bir beklenti olduğunu anlatmak, nerede ise deveye hendek atlatmaktan çok daha zor.
Kin, husumet, kutuplaştırma ve gerdirme engelleri ile karşılaştık. Bu rolü oynayanların hemen hemen tamamına yakınının seçim zamanlarında düşük yoğunlukta sahnede olanlar olduğunu büyük oranda gözlemledik.
Hele bu AKP seçmeninin kurultay süreci ve darbe girişimnde Devlet Bahçeli sevgisi ve sempatisi çok enteresan ve dikkat çekicidir.
Bu destek sadece mevsimlik yada konjonktürel tilki kurnazlığı ile olunca son derece sırıtıyor.

Bu sevgi(!) ve sempati sahiplerinin nerede ise hiç MHP ye oy vermemek istemeleri, siyasi ahlaksızlığın edepsizliğin daniskasıdır.
Başka yuvaya yumurta bırakan insanların kuyruğu, eli ve dilinin MHP'de olması sahiden utanç verici bir durumdur.
Dünyada emsali ancak az gelişmiş ve demokrasi kültürünün ihsan ve lütuf ile verildiği ülkelerde görülen bir ilkesizlik halini almıştır.
Ülkede her demokratik eleştiri tepelenmiş; halkın haber alma özgürlüğü kısıtlanıp, adeta şartlandırarak bağnaz medya ablukası altında AKP
 tek seçenek yapılmıştır.
Hatta muhalefeti engelleme teşebbüsünden, akıl tutulması ile utanç verici istihbarat skandalı ile binlerce yıllık devlet gelenekleri olan bu milleti dünyaya maskara ettiler.
Sahi neler oluyor bu ülkede? bunu sorgulama ve öğrenme kanalları, bilgi kirliliği eşliğinde ve pis kokular ile insanların burun direklerini kıran kanalizasyon artıkları taşımaktadır.
Gerçekleri öğrendigimizde "artık vakit çok gec" olmadan; atı alan üsküdarı geçmeden inşallah uyanırız ama durum çok vahim, çember daralıyor!

(Haberalp)



Editör: TE Bilisim