Van Ermeni isyanının 109. Yıldönümünde dikkat edilmesi gerekenler Van Ermeni isyanının 109. Yıldönümünde dikkat edilmesi gerekenler
 Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Şırnak'ta şehit düşen 21 yaşındaki Doğan Acar'ın ailesine verilen bayrağın geri alınmasına sert tepki gösterdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Şırnak'ta şehit düşen 21 yaşındaki Doğan Acar'ın ailesine verilen bayrağın geri alınmasına sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Gökbakar, durumu anlamakta güçlük çektiğini belirtti. Şehidin annesinin olayla ilgili anlattıklarına değinen Gökbakar, “Yani bu satırları yazarken çok değişik duygular yaşıyorum ve bu nasıl yapılır? Hiç mi ayıp yazık günah vicdan mevhumu yok o bayrağı geri isteyenlerde aklım almıyor!!!! Ah be annecim, haklısın. Şehit annesinden bayrak istenmez tabii ki. Bu bayrak için can verene bir bayrak çok görülmez tabii ki.” dedi.  

Sözlerini ‘ayıp denen bir şey var' şeklinde sürdüren oyuncu, “Yazık günah. Haberin devamında “her gittiğim yerde söyleyeceğim bunu, şehit anasından bayrak istenmez” diyor annemiz. Duyuracağım herkese bu ayıbı diyor. Ben bu videoyu o yüzden yayınladım. Herkes duysun bu ayıbı ve devletimizin yetkilileri bunu kim veya kimler yaptıysa ortaya çıkarın, özür dilesin bu anneden. Hem oğlunu 21 yaşında bu devlete şehit verecek, hem de cenaze günü eve asılan bayrak geri istenecek haaa!! Vah halimize vahhh!!! Ayıp yahu... Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır ihsan eylesin.” diyerek yaşanan acı olaya sessiz kalamayacağını belirtti.

Editör: TE Bilisim