SAHTE ÜMMETÇİLİĞİN ÖMRÜNÜ UZATMAMAK MHP GENEL MERKEZİNİN ELİNDE…


Dikkatli gözle bakınca son yıllarda dünya üzerinde devletler ve milletler arasında ki, dengelerin ve devletlerin birbirlerine karşı tutumlarının değiştiği gözlemlenebiliyor. Çünkü dünya artık eski dünya değil, tek kutuplu dünya tarih oldu. Yeni Türkiye’den bahsedenler yeni dünyayı okuyabilmiş değiller.

 

Artık ABD öncülüğünde tek kutuplu dünya yok! Tek kutuplu dünyanın uluslar arası şirketlerinin egemenliği yerine milli devletlerin çıkarları öne çıkıyor.

 

Bu durumu algılamak ise hiç zor değildir. Rusya-Ukrayna, Azerbaycan-Ermenistan, İsrail-Filistin, Suriye-Irak ekseninde ortaya çıkan “IŞID” heyulası ve Doğu Türkistan’ın karşılaştığı zulüm dünyanın iyice ısındığını gözler önüne sermektedir. Bir an düşünelim yarım asırlık ömrümüzde bu kadar çok bölgesel çatışma hatırlıyor muyuz?

 

Dünyanın karşılaştığı durum artık değişmiştir. Çok değil bundan üç-dört sene evvel çatışma alanlarına etkin müdahale eden ABD şimdi ki çatışmalara eski tepkisini gösterememektedir. Çünkü, imparatorluğa dönüşme iddiasında ki ulus devletler kendilerine alan açma mücadelesine girmiş bulunuyorlar.

 

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Özellikle Rusya etki alanına alamadığı ülkeler üzerinde ameliyat yapmaya başlamış durumdadır.

 

Ancak ateş Türkiye’nin çevresinde ve Türk dünyasının içinde yanıyor. Bu şartlar altında Türkiye’nin behemehal milli bir iktidara ve milli bir projeye ihtiyacı vardır. Rus ve Çin yayılmasına karşı set konumunda bulunan Türk Dünyası için de bu kaçınılmaz bir durumdur.

 

Bugünden sonra sahte ümmetçiliğin ve gayri milli politikalarının geçerliliği kalmamıştır. Tabiatın boşluk kaldırmaması gibi suyun yolunu bulması gibi Yeni dünyaya uygun gerçek yeni Türkiye Milli Devlet ile yolunu bulacaktır.

 

Oyun ne ise strateji ve taktik oyunun kuralına göre kurgulanır. Hücum futbolunun egemenliği olduğu turnuvalarda defans mantığı ile hareket eden Teknik Direktörlerin işine son verilir.

 

Türk milleti de sahte ümmetçilerin işine son verecektir. Bu karar ne kadar erken alınırsa Türkiye, Türk Dünyası ve İslam alemi o kadar kazançlı çıkar.

 

Evini koruyamayan bir aile reisi bile oğlu tarafından yargılanırken, evimizin etrafında yangının sürdüğü bir ortamda sahte ümmetçiliğin iktidarının devamı eşyanın tabiatına uygun düşmemektedir. Zira daha önümüzde şartlara göre Rusya’nın Bosna-Hersek, Kosova, Kuzey Kazakistan hatta Bulgaristan’a doğrudan veya dolaylı müdahalelerinin yaşanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu da göz ardı edemeyiz.

 

Demokrasi sınırları içinde felaketten kurtulmak için tek sorunumuz sahte ümmetçilerin karşısına güçlü bir parti çıkarmaktır. Bu konumda ki tek parti MHP olmasına rağmen MHP’nin kuvvetli bir oy oranı yakalayamadığı görülüyor. 7 Hazirandan sonra takip edilen doğru politikalar bile iletişim beceriksizliğine kurban gitti.

Bu vakitten sonra mevcut MHP yönetiminin halen paralel heyulaları ile uğraşması ancak MHP’ye patinaj yaptırmaya yarayacak, memleketi miyadı dolmuş sahte ümmetçi politikalara daha fazla tahammül etmek mecburiyetinde bırakacak, sahte ümmetçilerin memleketin başına ördükleri çorapların sorumluluğuna da ortak olacaklardır.

Değişimin sağlandığı bir MHP ise güçlü bir alternatiftir, bu alternatifin üzerine yürütülecek güçlü bir kampanya ise bu sosyal felaketi def etmemizi sağlayacaktır.

***

Yaralanmış, canı çıkmak üzere olan varlıkların ömrü uzatıldıkça etrafa zarar vereceklerini unutmayalım. 
Editör: TE Bilisim