Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Samsun İl Genel Meclisi nisan ayı son birleşiminde il encümeni seçimi ve ihtisas komisyonları seçimleri gerçekleştirildi.

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gizli oylama ile yapılan il encümeni seçimi sonucunda, Mustafa Numanoğlu, Ali Yiğit, Cengiz Güngör, Mehmet Kurt ve Mustafa Baş yeni encümen üyeleri oldu.

    İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, yapılan seçimlerde Encümen üyeliğine ve komisyonlara seçilen Meclis üyelerine görevlerinde başarılar dilerken, bir önceki dönem görep yapan üyelere de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    İhtisas komisyonlarında yapılan seçimlerin sonucunda oluşan yeni komisyon üyelerinin isimleri ise şöyle; Plan Bütçe Komisyonu: Dilaver Atlı, Kenan Aygın, Mustafa Onat, İbrahim Hakkı Ok, Mehmet Yıldırım, Osman Yıldırım ve Remzi Töre. İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Bayram Konuş, Sabri Aslan, Ali Talak, Sadık Sağlam, Ali Keskin, Fahrettin Örün, Bünyamin Duran. Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Muzaffer Emuce, Faruk Ayran, Bekir Yıldırım, Abdulkadir Kanal ve Muhammet Bektaş. Çevre ve Sağlık Komisyonu: İbrahim Tarım, Hüseyin Esen, Kaşif Kurtoğlu, Bayram Şenyüz, İsmet Şahin. Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu: İbrahim Tarım, İsmail Kurt, Süreyya Bayar, Turan Çakır, Fazıl Sarı. Tarım ve Hayvancılık Komisyonu: Nurullah Hekimoğlu, Salim Özal, Ali Arslan, Ali Çayır ve Cumhur Kaya. Hukuk Komisyonu: Kaşif Aksoy, İbrahim Demircioğlu, İsmail Balcı, Veli Kurt ve Cavit Yüksel. Sanayi ve Ticaret Komisyonu: Yaşar Bucan, Şaban Ayçil, Bülent Şahin, Bekir Yıldırım ve Niyazi Güner. Kadın ve Erkek Eşitliği Komisyonu: Fikret Oy, Özkan Karakaya, Ali Çayır, Hüseyin Esen ve Ali Çayır. AR-GE Komisyonu: Sabri Yetgin, Zafer Özcan, Hüseyin Çiçek, Muzaffer Emuce ve Erdal Türker. İl Özel İdaresi Meclis ve Encümen Yazışma ve Kararları Takip Komisyonu: Cemal Bayar, Özkan Karakaya, Hüseyin Çiçek, İbrahim Fırıncı ve İsmet Şahin. Altyapı Yatırımları İzleme ve Turizm Komisyonu: Bülent Şahin, Faruk Ayran, Fikret Oy, Cumhur Kaya ve Ahmet Özçelik.

Editör: TE Bilisim