Kasımpaşa U14’ün kaptanı ve yeni yıldızı Bora Köyüstü, fiziği ve tekniğiyle umut vadediyor. Futbol tutkusunu ilk kez Atatürk İlköğretim Okulunda 3. sınıfta sınıflar arası futbol turnuvasıyla yaşayan Bora, ilk maçında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Bora’nın turnuvadaki başarısı ve içindeki futbol aşkı onu futbol için bir şeyler yapmaya yöneltti. Okuluna ve Seyrantepe Spor Tesisleri’ne yakın olduğu için Seyrantepe OfSpor’da top koşturmaya başlayan Bora, 4 yıl boyunca Seyrantepe OfSpor’da sıkı bir şekilde çalıştı, kendini geliştirdi.

Hem antrenman programını hem de okul derslerini başarıyla yürüten Bora Köyüstü, kendi azmi ve başarısı ile emeklerinin karşılığını alarak 17 Ağustos 2017’de Kasımpaşaspor U14 takımına transfer oldu.

01.01.2004 İstanbul doğumlu Bora KÖYÜSTÜ için futbol, mücadele, azim, takım çalışması ve özgüven anlamlarına geliyor. Özgüven olduğu zaman hayatta her şeyin daha güzel ve anlamlı olacağını ifade eden Bora, Kasımpaşa formasını giymekten gurur duyduğunu da sözlerine ekliyor.

Seyrantepe semtinin uzun saçlı yakışıklısı Bora, 3 gün antrenman ve 1 gün maçtan oluşan haftalık yoğun futbol programındaki başarısının yanı sıra okul derslerinde de oldukça başarılı. Spor kariyerini ve eğitim hayatını başarılı bir şekilde devam ettirmek isteyen Bora için, üniversite oldukça önemli. Sporcuların kendini her anlamda geliştirmesi gerektiğine inanan Bora, tüm zorluklarına rağmen üniversite ve futbolu aynı anda devam ettirmek konusunda bir hayli ısrarcı ve iddialı.

Efendi tavırları, disiplini ve sempatik kişiliğiyle hem kendinden küçüklere hem de takım arkadaşlarına örnek olan Kasımpaşaspor U14 kaptanı Bora Köyüstü’nü azminden ve başarısından dolayı tebrik eder başarılarla dolu bir futbol hayatı dileriz.