İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Sivas’ta bir kereste atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Toptancılar sebze hali yanında çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

Toptancılar sebze hali civarında bulunan Ali Himyeri’ne ait olduğu belirtilen kereste atölyesinde akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Yangın nedeniyle çok sayıda itfaiye aracı olay yerine sevk edildi. Emniyet güçleri de çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı.

Yangının giderek büyümesi ve yan atölyelere sıçraması nedeniyle Türkiye Demir Makineleri Sanayi A.Ş. (TÜDEMSAŞ) ve askeriye ile çevre ilçelerden de takviye ekipler gelerek yangına müdahale etti. Güvenlik tedbiri amacıyla olay yerine çağrılan ÇEDAŞ ekiplerince işyerlerinin elektiriği kesildi.

İşyerinin bulunduğu sokakta yolun darlığı nedeniyle itfaiye araçları su taşımakta zorlandı. Yangın 2 saatte güçlükle söndürülürken soğutma çalışması başlatıldı. Dumandan etkilenen itfaiye ekipleri ise olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yangın nedeniyle kereste atölyesi kullanılamaz hale gelirken yangın 2 işyerine daha sıçrayarak maddi hasar oluşmasına neden oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı da olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi aldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim