Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sabah yazarı Hıncal Uluç’a tepki gösterdiği yazılı açıklamasında, Suruç’taki terör eylemiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. “Şu günlerde MOSSAD ajanlarıyla PKK militanları Amanos Dağları’nda yeniden bir takım hazırlıklar peşindeler… Suruç’ta 32 vatandaşımızın hunharca öldürüldüğü kanlı eylemin nasıl bir mesaj içerdiği; saldırının, Türkiye’yi PKK’nın kuyruğuna takmak için küresel güçler tarafından planlandığı da umurunda değil.”
 

IŞİD MAYIN EŞEĞİ

“IŞİD, küresel güçlerin sadece mayın eşeğidir Hıncal Efendi. Onun eylemleri adım adım Suriye’nin kuzeyinde bir Kürt devletinin teşekkülüne zemin hazırlamaktadır. IŞİD; PYD’nin, dolayısıyla Orta Doğu’daki ayrılıkçı Kürt hareketinin uluslararası kamuoyunda meşrulaşması için organize edilmiş bir terör canavarıdır. Bu senaryonun ileri safhası da Türkiye’de denenecektir.”

DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOL

“Suruç’taki kanlı saldırının; Türkiye’yi, çözüm sürecinin dönüşü olmayan yol olduğunu kabule zorlamak için düzenlendiği ortadadır. Ne yazık ki senin gibi zavallı gazeteci taslakları bunları değil, gazetedeki köşesini ve İstanbul’daki rahatını düşünmektedir. Senin gibilerin çıkarcılığı ve nemelazımcılığı yüzünden PKK şımartılmıştır. Çözüm süreci adı altında bir Frankenştayn’ın, terör canavarının yaratılmasında senin gibilerin katkısı ve vebali vardır.” 

Editör: TE Bilisim