Tablet çılgınlığının yaşandığı bu dönemlerde pazara çıkan 20'ye yakın üründen en iyileri derlendi. Bugün Gazetesi teknoloji editörü Murat Gülderen'in hazırladığı listede 4 ürün ön plana çıkıyor.

TABLET REKABETİ ZİRVEDE

Tablet bilgisayar pazarında yaşanan rekabet, düşen fiyatlarla birlikte dozunu artırmaya devam ediyor. Taşınabilir ve her yerde kullanma kolaylığı ile çoğu insanın tercihi olan tablet bilgisayarlar, masaüstü bilgisayar ve laptopların papucunu dama attı diyebiliriz.

7 inçten 13 inçe kadar boyutları bulunan tablet bilgisayarların en küçük boyutlu olanları şu an için en popüler olanları.

İşte 2013'ün en iyi tabletleri

ASUS FONE PAD


(Fiyatı: 700 TL)

GOOGLE NEXUS 7


(Fiyatı: 800 TL)

iPAD4




(Fiyatı: 1700 TL)

XPERIA Z


(Fiyatı: 1500 TL)

SATIŞLAR 381 MİLYONU BULACAK

Endüstriyel pazar araştırma kuruluşlarından Forrester, tablet satışlarının 2017 itibariyle dünya genelinde 380 milyonu aşmasını beklediklerini açıkladı.

Çatıya güneş enerjisi kurdular! Şimdi elektrik satıyorlar... Kazandıkları para şaşkına çeviriyor Çatıya güneş enerjisi kurdular! Şimdi elektrik satıyorlar... Kazandıkları para şaşkına çeviriyor

2017 yılındaki 381 milyonluk satış ile dünya genelinde kullanılan tablet sayısının 905 milyona ulaşacağını öngören Forrester'ın çalışmasına göre dünyadaki her 8 insandan biri ya da internet kullanıcılarının yaklaşık yüzde 29'u tablet kullanıcısı olacak.

İnternetçiler göz önüne alındığında Kuzey Amerika'daki kullanıcıların yüzde 60'ı, Avrupa'daki kullanıcıların ise yüzde 42'si tablet kullanacakken, gelişmekte olan diğer ülkelerde bu değer yüzde 25'in altında olacak.

Editör: TE Bilisim