TEMIZ SIYASET!...
Ömer Aydın

Ūlkemizde gelisen olaylari takip ettikce gercekten insanin midesi bulaniyor. Ister istemez kendimize bu ne bicim bir devlet,nasil bir millet demeden de kendimizi alamiyoruz. Yillardir yapilan adaletsizlikleri, hukuksuzluklari, kanun ve yasa tanimaz devlet idarecilerini ve yolsuzluklari, ayirimciliklari hatirladikca insanin vicdani kaniyor...

15 Temmuz 2016 gūnū cereyan eden darbe girisiminden sonra yillardir milletin anasini aglatan sanki bu siyasetciler degilmis gibi, mikrofonu eline alan hic utanmadan arlanmadan meydanlara kosuyor,hayasizca konusmalar yapiyorlar... Biraz edep yahu...!

- Yillardir PKK li terõristlerle masalarda otur, Acilim projesi sacmaligini baslat, yetmedi akil adamlar kadrosuyla milleti kandirmanin yollarini dene, Kandil'deki PKK nin hamisi Barzani'yi Ankara'da AKP kongresinde "Tūrkiye seninle gurur duyuyor" diyerek bastaci yap, millete Habur ve Suriye rezaletini yasat, PKK'li terõristleri sehirlere indir, belediye baskani ve encūmeni olmasina mūsade et, binlerce ton patlayici ve silahin depolanmasina, asfaltlarin altina bomba yerlestirilmesine gõz yum, yūzlerce vatan evladinin õlūmūne sebep ol,ama yine de sen zeytinyagi gibi hep suyun ūstūndesin õyle mi!!!

28 Subat 1998 krizinde sõzde tedavi maksatli Amerika'ya siginan Feytullah Gūlenin ne maksatla Amerika'da kaldigini, iktidarinizin gõrūnmeyen ortagi oldugunu, Amerikan menfaatlerine hizmet etmek icin dūnyanin degisik ūlkelerinde okullar acildigini siradan bir vatandas olarak onbes sene õncesinden ben biliyorum da, siz iktidardakiler bilmiyorsunuz õyle mi..!!!

Cemeat-ahbap iliskileriyle her tūrlū atamalari yapacaksin, būtūn kararnamelerin altinda senin imzan, mūsavirinden yaverine kadar, sizi ve ailenizi koruyan gūvenlik gūclerine varincaya kadar devletin icerisinde kadrolasacaksin,
Milliyetci,Atatūrkcū er ve erbaslara gūvenmeyerek Ordunun kilit noktalarina bu generallerin gelmesini saglayacaksin, gõrevden alma yetkisi elinde iken kullanmayacaksin, yan gelip yatacaksin,darbe girisiminden sonra faturayi yine Tūrk Ordusuna keserek, ordunun can damarlari olan asirlik okullari kapatacaksin.. õyle mi!!!

Lakin siz siyasetciler "sūtten cikmis ak kasik " gibi yine meydan meydan dolasacaksiniz,

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Kandirildik, aldatildik diyerek istediginiz kadar camura yatin, yalniz unutmayiniz ki, tarihe birer kara leke olarak gececek ve anilacaksiniz.


Editör: TE Bilisim