Kuru gürültü ustası Suud bin Recep 

Erdoğan.. İsrail’in Gazze katliamına dümenden bağırıp çağırıyor..
Geçmiş tarihli gizli mutabakatın gereği danışıklı dövüşle, yalandan bağırıp çağırmalarla 
10 Ağustos havuzunu daha da dolduracağı sanılıyor.
İsrail lobisinin Ankara’da gizli ve derinden güvenilir isimlerle yürüttüğü  “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu” kulislerinden haberdar olmasak biz de yiyeceğiz zokayı!..
Neyse!..
Dün ak dediğine bugün kara, dün kara dediğine bugün ak diyen her daim rüzgar gülü gibi dönüp millete palavra sıkmaktan büyük keyif alan Suud bin Recep Erdoğan’ın yakın mazisine bir daha bakalım;
“Yahudilerden övgü duyan sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan değildi. New York’ta düzenlenen törenin iz düşümü Tel Aviv’e de düşecekti. İsrail’de temaslarını sürdüren AKP milletvekillerinden oluşan heyet, eski Başbakanlardan Şimon Peres tarafından (Türk lokumu) olarak kabul görecekti. Gelin AKP’nin lokumlarına da biz göz atalım.

... İsrail’de temaslarını sürdüren AKP milletvekillerinden oluşan heyet ana muhalefet İşçi Partisi lideri Şimon Peres ile görüştü. Peres, görüşmede AKP için, (Türk lokumu) ifadesini kullandı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile AKP’li milletvekilleri Egemen Bağış, Ömer Çelik ve Mevlüt Çavuşoğlu’ndan oluşan heyet, dün ilk olarak İsrail Milli Güvenlik Kurulu’nu ziyaret etti. Daha sonra Dişli, bir başka yurt dışı programı medeniyle Tel Aviv’den ayrıldı. 3 kişi kalan AKP heyeti, daha sonra İşçi Partisi lideri Peres ile buluştu. AKP heyeti Peres’e Kütahya işi bir kahve takımı ve Türk lokumu hediye etti. Egemen Bağış hediyeyi, (size Türk lokumu getirdik) diye sundu. Peres de, “Ne gerek vardı, zaten sizin partiniz Türk lokumu” karşılığını verdi. (Hürriyet 2 Eylül 2004)” 
***
“İsrail’in 9’uncu Cumhurbaşkanı olan Peres; AKP’li milletvekilleri Egemen Bağış, Ömer Çelik ve Mevlüt Çavuşoğlu’nu lokum gibi bulmuştu.
AKP’lileri lokum gibi bulan sadece Şimon Peres değildi. Avrupa Yahudi Kongresi Başkanı Michael Friedman da lokumun tadına doyamayanlardandı. Olay, basına; ” Yahudi-Müslüman zirvesine AKP’den onay diye şu şekilde duyurulacaktı:

...Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP),Yahudi ve Müslüman bilim adamlarını buluşturacak zirveye onay verdi. Avrupa Yahudi Kongresi Başkanı Michael Friedman, iki ülke bilim adamlarını bir araya getirecek konferansın, kökten dinciliği önlemek açısından da faydalı olacağını söyledi.

AK Parti lideri Tayyip Erdoğan, Başbakan Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Milli Eğitim Bakanı Erkan Mumcu ile görüşen Friedman, iki yılda bir Yahudi ve Müslüman dünyasının uluslararası bir konferansta bir araya gelmesi konusunda görüş birliğine vardıklarını açıkladı. Friedman, “gelecek yıl bu toplantı Türkiye’de yapılsın”  dedi. (Hürriyet 31 Ocak 2003)”
Vee!..

Suud bin Recep Erdoğan ve eşinin, “Türkler gün gelecek, dilenci gibi dizlerime kapanacak” diyen İsrail’in kurucusu ve siyonizmin babası Theodor Herzl’in huzuruna çıkışı.. Hani şu, “10 Kasım’da sap gibi dikilmenin anlamı yok” diyen her fırsatta Anıtkabir’den kaçmak için  bahane uyduran Suud bin Recep Erdoğan’ın diz çöküşleri, iki yüzlülükleri..
Bu alıntıları, yazı işleri müdürümüz sevgili Timuçin Mert’in titizlikle hazırladığı “Hangi Tayyip, Çelişkilerle Dolu Seyir Defteri” adlı kitabından yaptım. 
Tatile çıkmadan, hâlâ kafanızda 10 Ağustos soruları varsa mutlaka okumanızı öneririm..
Yolunuz Afyon’dan geçiyorsa bir kutu da çifte kavrulmuş Türk lokumu sardırıverin!..