Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Hayırlı sabahlar, Allah sağlık huzur ve mutluluk versin!
Milletimizi ümetimizi korusun! Devletimize zeval vermesin daha fazla aldatılmaya kandırılmaya izin vermesin!
Mevlam bu zifiri karanlıklardan çıkış için bize bir ışık umut nasip etsin inşallah! Hatalarımızdan ders alarak aynı hatalara düşmemeyi nasip etsin!
Artık yeter! Türk milletine emsali görülmemiş, adı konmamış bir soykırım uygulanıyor! İran, Irak Türkleri çıkarılan bir savaşla yıllarca cephelerde kırdırıldı! Irak'ta yine devam eden tasfiye ile Türkiyenin muharebe ön karakolları diyebileceğimiz Türk yurtlarında, (Kerkük, Musul, Telafer vb.) kan ve göz yaşı sel olup aktı.
Bu tasfiyeyi haçlılar nezaretinde kurdukları terör örgütlerine yaptırdılar.
Yetmedi Suriye'de Türklerin yaşadığı bölgelerde bu vahşet ve katliam devam etti. Halep'te Türkler başta tüm mazlumlar ateşe verildi. Türkmendağı'nda bu alçak saldırılara Ruslar ve İran öncülük etti.
Türkiye kuşatılmaya devam ediyor. Çaresiz değiliz umudumuzu yitirmedik. Bu kuşatmayı yaracağız. İçine düşürüldüğümüz bu ihanet tuzaklarını bozacağız. Anadoluda bize biçilen kefenleri yırtıp emperyalist haçlı sürülerinin başına geçireceğiz, zafer bizimdir.
Türk milletini Anadoludan ve bölgeden orta Asya'ya sürmek ya da yok etmek olan haçlıların değişmez şark meselesi rüyası, bir kez daha bu topraklarda kabusları olacaktır.
Demokrasi, insan hakları vb temel değerleri koruyarak bu değerlerin Türk milleti versiyonunu batıya ve tüm emperyalistlere hediye edecegiz.
Arızı durum ve hevesleri hayata geçiren her darbe ve terör faaliyetlerinin üretim adresi emperyalist ülkelerdir.
Biz millet olarak insan sevgisi ile doluyuz. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın"... Biz laikliğin, insanca yaşamanın gelmiş geçmiş en büyük referansıyız.
Bu sıkıntılar yeniden doğuş ve sahneye çıkış sancılarıdır. Güneş doğuyor. Türkler geliyor dayan mazlum kardeşim.
Allah bize zulmetmeyi nasip etmesin. Zalimin zulmü varsa mazlumun Türk milleti var. Acılar sadece canımızı yakar ama asla mücadeleden vazgeçmeyiz zafer bizimdir.
Zafer hakkın ve hakka inananlarındır!
Allah Türk milletini korusun yüceltsin ve yardımcımız olsun. Amin.
Şehitlerimizin ve ceddimizin ruhuna Fatiha!




Editör: TE Bilisim