Andımızın yıllarca bu ülkede okunmasını sağlayanlar, birileri gibi besmele ile kilise açmamış, hazineden milyarlarca para harcayıp, Türk kadınlarının namusunun iki paralık edildiği ve Ermeniler için siyasi bir anlamda ifade eden Van'daki Akdamar Kilisesini onarmamıştırlar.

Domuz çiftlikleri kurdurmamış, domuzu kasaplık hayvanlardan olmasını sağlamamış ve Müslüman ülkede zinayı suç olmaktan çıkarmamıştırlar.

Türk Milliyetçileri,Cumhuriyeti kuran irade, bu adamlar gibi Haçlı seferlerini bir kültür alış-verişi olarak görmemiş, Peygamber efendimize hakaret eden Papa'nın ayağına gidip karşılamamıştırlar. Ne Andımızın yazarı,ne de İstiklal Marşımızın yazarı,Yahudi Cesaret ödülü almamış, içinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 İslam ülkesinin sınırlarını ve sosyal, kültürel, yapılarını değiştirmeyi hedefleyen BOP gibi emperyalist projelere önderlik yapmamıştırlar.

Son on yıl önceye kadar ülkemizi yönetenler,ülkemizin milli kuruluşlarını özelleştirme adı altında Yahudi'ye, İngiliz'e, Alman'a, Yunan'a, Amerikalıya peşkeş çekmemiş, Irak'ta bir milyondan fazla Müslüman'ın soykırımına güle oynaya destek vermemiştirler.

Şimdiye kadar ki ülke yöneticilerimiz; ülkemizde misyonerliği yasal hale getirmemiş ve İslam'ı dönüştürme projelerinde okyanus ötesindeki kardinallerle kol kola girmemiş ve 2004 yılında birilerinin yaptığı gibi Müslüman TÜRK düşmanı Papa heykelleri önünde,egemenliği haçlı birliği olan AB ile paylaşan imzaları atmamıştırlar.

Ne Atatürk,nede ondan sonraki devletimizi yönetenler Brüksel'de AB'li, Akdamar'da Ermeni, Sümela'da Rumluğa göz kırpmamış, eli kanlı bebek katilleri ile iğrenç pazarlıklara oturmamıştırlar.

Bugün Atatürk'ü düşman ilan edenler,onların İngiliz ve Yunanla irtibatlı olan dedeleri öne geçe idiler bu ülkeyi düşmanlardan kurtara idiler,bizde onların ellerini öpse idik! Ama kazın ayağı öyle olmadı, bu hainler resmen İngiliz ve Yunanla bir oldu ve Kuvvai Milliyecilere saldırdılar. şimdiki hainlerin dedeleri o zaman ne ise bugünkülerde aynı ! Atatürk'ümüz Türk Milleti'nin önüne geçipte bu millete önderlik yapmasa idi, TC devletini kurmasa idi,bu ülkede camiye bile gidemeyecektik, ezan sesi duyamayacaktık, bunu dahi idrak edemeyenler,hala Atatürk'e saldırmaktalar! Yüzde ellinin içinde dolaşıp durmaktalar,Türk düşmanları tarafından kullanılmaktalar.

Bugün Türk'e ihanet edenlerin dedeleri bizi ve ülkemizi İngiliz'e, Yunan'a satmıştı,kimisi gemilere binip onların yanına kaçmıştı zaten. Ancak şimdikiler güzel dinimizi kullanarak saf insanımızı kandırıyorlar. Size faşist ve ırkçı suçlaması yapıyorlar.Şimdi de pkk ve Türk'e düşman olanların ağzına bakıp,onları memnun etmek için

Türk kelimesini her yerden siliyorlar.Pkk isteklerine analarımızın eşarbını sardılar ,yine müslüman halkımızı kandırıyorlar. Necip Fazıl'ın dediği gibi Türk evlatları öz yurtlarında ''Garip ve parya ''konumundalar. Hainler ise muteber konumuna geldiler. Kısacası Atam sizi Türk Milleti daha çok arıyor,sizin gibi bir öndere ihtiyacı var bu milletin! Eyyy Türk,titre ve kendine gel ! İhanet açıkça ortadadır,ihanetçileri tanı...Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Türk'e kefen biçenleri gör cevabını ver!!! Ne mutlu Türk'üm diyene! Saygılarımla...