Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü münasebetiyle ilgili bir mesaj yayımlayarak kutlama yaptı.


Şimşek'in kutlama mesajı şöyle:

“Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde 169 yıldır çalışmaktadır.

Giderek daha zor bir meslek halini alan bu kutlu millet hizmetini yürüten on binlerce mensubunun çalışma şartlarının, ücretlerinin, özlük haklarının layık oldukları şekilde acilen çözülmesi gerekmektedir.

Bu vazgeçilmez milli kurumun ucuz siyasetin etkisinden bir an önce kurtularak, hükümetlerin gölgesinde değil, milletinin emrinde, devletinin hizmetinde, asaletine ve mazisine uygun hale gelmesi en büyük temennimizdir.

İnsanların yardımına koşarken, milletimize daha huzurlu bir hayat yaşatmak isterken gazi olmuş, malûl olmuş bütün polislerimize, bugün gözünü kırpmadan görevlerini yapan Emniyet Genel Müdürlüğünün cefakâr, fedakâr ve kahraman mensuplarına ve emektar personeline en samimi duygularımla sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum.

Bugüne kadar güvenliğimizin sağlanması uğruna ve kanlı teröre karşı yılmadan verdikleri mücadele esnasında hayatlarını kaybeden emniyet teşkilatımızın bütün aziz şehitlerine, emekleri geçen ve bugün hayatta olmayan bütün mensuplarına ise Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Editör: TE Bilisim