Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü! Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü!
 Rusya'nın IŞİD petrollerinin Batmanda işlenmesi ve Akdeniz üzerinden piyasalara sürülme iddiası son derece mide bulandırıcı. Türkiye'nin Uluslararası araneda Wikiliks belgeleri Alman istihbaratı'nın açıklamaları ve bütün iddiaların pişkinlikle geçiştirilmesi Nüfusunun yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkede İslamın bayraktarlığını ve hizmetkarlığını yapan bir ülkeye ve millete yakışıyor mu ?


17/25 Aralık yolsuzluk haftası nedeniyle içimizi burkan iddialar olarak kalmaya devam ediyor. Türkiye bu iddialarla daha fazla yoluna devam edemez. Baskı, şantaj, tehdit ve kamu gücü dayatması muhalefetin beceriksizliği ile seçim almak bu iddiaları yok edemez üstelik bu iddia edilen suçlar içte dışta elimizi kolumuzu bağlayıp güvenlik sorunu haline geliyorsa durum çok vahimdir.


Bunu yok kabul eden hoşgöru ile karşılayan Müslümanlık anlayısı gerçek vahiy hükümleri ile tekrar değerlendirilip mahkum edilmeden dünyadaki terörist Müslüman algısına haksız hırsızlık algısı yok edilmeden dramatik halimiz samimi dindar insanları öncelikle tüm ülke insanları bu negatif imajdan payını alır.


Sünni Alevi Kürt etnik değerlerine sığınıp buradan beslenenler bu değerlerimiz üzerinden yumruğu yiyeceklerdir. Sahi Aleviliği kullanan CHPli belediyelerden gelen iğrenç yolsuzluk haberleri PKK'nın HDP'li belediyeler ve uyuşturucu ticarerini ve her türlü silah kaçakcılığı ve benzeri suçları Kürt kardeşim temiz vicdanı ile mahkum edecektir. Aksi takdirde bize bırakılan nimetleri hep birlikte kaybeder istesekte huzuru bulamayız.

Bugünü iyi değerlendirip gereğini yapamıyan yarını iyi okuyup dogru önğöremeyenler için en ibretlik örnekler Irak ve Suriye önümüzdedir.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim