Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Türkiye şehitlerini uğurluyor. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde terör örgütü pkk tarafnıdan şehit edilen mehmetçikler memleketlerinde toprağa veriliyor. İlk tören Artvin'de şehit Jandarma Er Ramazan Köse için düzenlendi. Şehit eri binler son yolculuğuna uğurladı. Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin cenazesi de memleketi Konya'nın Çeltik ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Er Ramazan Köse, memleketi Artvin’in Borçka ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Er Ramazan Köse için Borçka'da öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Geniş katılımın olduğu namaz sonrası şehit er, askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı.

Tezkeresine 6 ay kala şehit edilen Ramazan Köse'nin askere gitmeden önce Borçka’da bir lokantada garsonluk yaptığı, 27 yaşında Ufuk ve 10 yaşında Samet adlı iki kardeşinin olduğu belirtildi.

Konya'da da hüzün vardı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin cenazesi memleketi Konya'nın Çeltik ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şehidin cenazesi ilk olarak Çeltik ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi'nde oturan baba ocağına getirildi. Burada cenazeyi baba Duran Gülle ve anne Yeter Gülle ve ağabeyi Mehmet Gülle ile yakınlarının gözyaşlarıyla karşıladı. Baba Duran Gülle ve ağabeyi Mehmet Gülle, taziyeleri kabul etti.

Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.  

Editör: TE Bilisim