Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Üstüne basa basa tekraren hatırlarınıza getirmek için bir kaç konuyu yazmak elzem oldu.Yazmadan edemedim.

1) Baştan söyleyeyim kimsemin elinde ÜLKÜMETRE yok, dolayısıyla kimseyle ülkücülüğümüzü tartışacak halimiz yok.


2) Ülkücü iradeyi paramparça etmek için içimize bir bombayı koydular,pimini de, alenen Başkanlık meselesini gündeme getiren ve anayasal sınırların aşıldığı ve ortaya çıkan hukuksuzluğun anayasayı ihlal eden şahsın sınırına çekilmesi gerekir  v.s. diye başlatan ülkücü hareketin siyasi erkinin başındaki kişinin eline bıraktılar.Bu bombanın pimi çekildi ve maalesef ayrışıyoruz.


3) Ülkücü olmak demek adı ve kimliği ne olursa olsun tahakküm ve emir altına girmek değil, hakkı ve hukuku zamanında ve yerinde ifade ederek Türklüğün, Türk Devletinin ve milletin varlığını her şeyin üstünde görerek Turan ülküsüne ulaşmasında üstüne düşen her türlü görevi yerine getirebilme şuurudur. Kimsenin dediği haşa Yaradanın verdiği emir niteliğinde olmadığından 'Benim söylediğimi yaparsan bendensin, yoksa benden değilsin.' demek aymazlıktan başka bir şey değildir.


4) Bu yüce dava, iki kişinin 'Dün böyle diyordum, bu gün böyle diyorum.' diye tezatlıklarıyla, bu yüce Devletin bekası da iki aciz nefsin evet/hayır demesiyle tehlikeye girecek kadar basit değildir.Böyle düşünenler Türk milletini çok küçümsüyor demektir.


5) Ne bendenizin aciz varlığı ve ne de çevremdeki halis ve temiz duygulu hiç kimse, meydanlarda 'Başkanlık' aleyhine konuşmalar yapıp, arkasından da tüm benliğini akp nin güdümüne teslim edip koltuğunu ve oyunu akp ye teslim etmedi/k.



6) Ülkeyi ve milleti, ekonomik ve siyasi istikrar söylemleriyle, manevi duygularını algı yönetimleriyle yöneten ve yönlendiren Akp, bu milletten 15 senedir ne istemiştir de alamamış, kimler neler istediler de istediklerini vermiştir.Ülkeyi istikrar adı altında şekilden şekile sokarken;


- Sözde açılım, barış(!) süreci diye ihanet sürecini başlatan biz/ler miydik?


- Terör örgütlerini milletin gözünde meşrulaştırmak için 'Milletin psikolojisini bu sürece getirmek için senelerdir uğraşıyoruz.' diyen biz/ler miydik?


- Suriye sınırındaki mayınları sistematik şekilde söktürüp, suriyelileri ülke içine sokmak için senelerce önce planlamasını yapan biz/ler miydik?


- Habur sınır kapısını teröristlere ardına kadar açan, elleri ve üstlerindeki paçavralarıyla içeri girmesi için legal hale getirme amacıyla seyyar mahkemeler kurduran biz/ler miydik?


- Devletin bekası o gün tehlikede miydi?


- Türk'ün yüce destanı Ergenekonu terör örgütünün adına yakıştırıp ordunun içindeki vatan evlatlarını senelerce hapislere kapatan ve tüm komuta kademesini FETÖ nün eline terkeden biz/ler miydik?


- Adalet sistemini, yargıyı, polis teşkilatını ve hatta kamunun bütün kurumlarını FETÖ nün eline teslim eden biz/ler miydik?


- Belediyelerin kck nın eline bırakılmasını, askerlere gelen terör istihbaratlarının göz ardı edilmesi için valileri sessiz konuma alınmasını sağlayan, kck nın şehir içlerine kadar silah ve mühimmat sokulmasını sağlayan/göz yuman, asfaltlanmış yolların altına tonlarca patlayıcının yerleştirilmesine göz yuman biz/ler miydik?


- 'Analar ağlamasın' diye milleti kandırıp, 'milletin ... koyacaz' diyen biz/ler miydik?


- Milletin paralarını ayakkabı kutularına saklayan, yatak odalarında para sayma makinalarıyla yakalanan, 'Paraları sıfırladınmı' diyen biz/ler miydik?


- Devletin kozmik odalarına sözde suikast hikayeleriyle giren ve Devletin tüm genetik şifrelerini, ülkede cirit atan istihbaratçılara servis eden biz/ler miydik?


- 'Sıfır diplomatik sorun' politikasıyla ülkenin uluslararası siyasetini elaleme mizah konusu hale getirecek kadar basite indirgeyen, dost bir tane ülke kalmayacak şekle sokan, ona buna bırakan biz/ler miydik?


- Şamda Cuma namazı kılacaz diye naralar atan ve ardından Süleyman Şah Türbesini sandukalarını sırtına alıp vatan toprağını terkeden biz/ler miydik?


- Bunlar olurken Devletin beka sorunu varmıydı?


- Rus uçağının vurulmasından sonra 'Emri ben verdim.' deyip müthiş diplomasi dersi veren(!) ve arkasından birileri bizi Ruslarla barıştırsın diye fellik fellik koşturan ve bunun için milyonlarca TL yi har vurup harman savuran biz/ler miydik?


- Ülkede 15 Temmuz darbesi gibi bir heyulanın içine sokan ve korku imparatorluğu kuran, FETÖ cüleri yakalayacağız diye bütün kurum ve kuruluşları hallaç pamuğu gibi savuran, fetöcülerin devleti istila etmesine müsaade eden sonra beğenmediğini hapse atıp,istediği makama istediğini oturtan, istemediği kim olursa olsun fetöcü diye devletten atan biz/ler miydik?


- Milletin adına 'Türk' diyemeyen ve ve 'her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık' demesine rağmen sözde kürt devletinin temellerinin atılması ve buna destek sağlayanlara kapıları açan biz/ler miydik?


- Devletin tüm imkanları elindeyken 'Kandırıldık.Allah ta bizi affetsin, milletim de.' diyen biz/ler miydik?


..... 

Daha sayılabilecek ve cevabı 'HAYIR biz/ler değildik' diyebileceğimiz bir çok soru sıralayabiliriz.

Ekonomik sıkıntı yaşayan, terör sorunları had safhaya çıkmış, siyasi tezatlıklarından dolayı kurumlarında boşluklar olan, uluslararası siyaseti çocuk oyuncağına çevirilmiş, adaletsizliğin ve yolsuzluğun göğe çıktığı ortamda yukarıda cevabı HAYIR olan soruların her biri anayasal suçken, bunların hesabını sorgulamak ve hepsiyle ilgili siyasi ve hukuki sorumlulukları üstüne alarak ülkenin yönetimine hakim olması gereken siyasi erk sahipleri, tüm bu suçları işleyenleri AK lamak için anayasayı bunlara uydurma yolunu seçmişler ise  kimse kusura bakmasın beni chp zihniyeti ile yan yana getirmeye mecbur bırakanların ne üdüğü belirsiz amaçlarına alet olmadığım için ülkücülüğümü/zü sorgulama hakkı yoktur.


Bu gün bu anayasa değişikliğine HAYIR dediğimiz için fişlensek te,bu değişikliklerle işledikleri suçları örtmek için hazırladıkları kılıfı örtme emirlerine girmediğimiz için hayatımızın geri kalanında tüm hayatımıza ambargo koyacaklarını bilsek de, Cumhurbaşkanlığı adı altında bizi,çocuklarımızı ve hatta torunlarımızı kendi tebaları olmamak adına çırpındığımız için hayatlarımızı bitirecek olsalar bile Vatan için,millet için, devleti tek bir kişinin aciz nefsine bırakmamak için nefesim/iz yettiği yere kadar HAYIR diyeceğim/z.


Lider sultasıyla, iradesini liderin iradesine bırakmadan, söyleyecek bir tek sözü bile olmadan partide koltuğunu korumak için partide siyasi geleceği için partiyi bitiren aymazlardan biri olmayacağım/z.


Daha söyleyecek çok sözüm/üz var.Yeri gelince söyleriz inşallah.Kaybedecek daha büyük bir şeyimiz yok.Kalmadı.Bırakmadılar.Bari Vatanı ve Devleti bırakmayalım.


Hayırlı geceler,Hayırlı cumalar.Hayırlı bir istikbal dilerim.

Saygı ve selamlarımla

Fatih OĞUZ
İnş.Müh.

Editör: TE Bilisim