Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Ülkücüler sağda solda cemaatte veya tarikatte itilip kakılan, omuzlarına basılıp kullanılan, dolgu malzemesi yapılan, iradeleri çöpe atılan, itaati ve biati ile çağın kölesine dönüştürülen bir yapı ile heba ediliyor.
Sadece ülke için kan ve can lazım olduğunda, "aslansınız, kaplansınız, bozkurtsunuz" denilerek, ülke dara düştüğünde sırtları okşanır. Normal dönemde, sağından solundan cemaat-tarikat, liboş ya da godoş kim varsa, adeta iftira ve itibarsızlaştırma sağanağı başlar; ne faşistlikleri, ne ırkçılıkları ne beynamazlıkları ne de adamlıkları kalır.
Onlar adeta uzaylı yaratıklardır. Onların iktidar ne hadlerine? onlar ekonomi bilmez, sadece kavga eder... Fakat poposu sıkışan, "nerede ülkücüler?"; kocası aldatan "kocamla aramı bulun" gibi ipe sapa gelmez her beklentide ilk akla gelen Ülkücülerdir.
Bir zamanlar mafya-tahsilatçı olarak damgalanarak iftira edilip, çakmaları kullanılan Türk milletinin en önemli dünya markası olan Ülkücüler, bütün olumsuzluklara ragmen bitirilemez.. içten-dıştan her türlü fitne ve emperyalist projelere rağmen, bir türlü sırtı yere gelmez.
Türk milletinin kaderi adeta Ülkücülerin kaderidir. Asla yenilmezler, hiç ummadık bir yerde sahneye çıkarlar, mazlumların kırbacı olup, zalimlerin sırtına inerler...
Bir şey unutuluyor; şehit davasının davacıları, ölümsüz şehitler ile omuz omuzadır.
Türk milletini ve Ülkücüleri yenme hesabını yapanlar; hesabınız asla tutmaz. İhanete bu adreste asla geçit yoktur.
Türk milleti yaşadıkça, Ülkücüler; Ülkücüler yaşadıkça, Türk milletinin sırtı asla yere gelmeyecektir.
Allah, ölümsüz şehitlerin davasına onlara layık olmadıkça iktidar nasip etmesin!


Editör: TE Bilisim