Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Türk milleti tarih boyunca çok büyük badirelerden geçerek bugünlere gelmiş tarihin yazdığı ve tarih yazdıran asıl şerefli bir millettir.Bugün karşılaştığımız tehlike tehdit ve kuşatılmışlık defalarca yaşanan ve milli hafızaya kayıt edilenlerden sadece birisidir.Nice kar boran kasırgalar kargaşalar yaşayarak çalkalanarak savaşarak savrularak ayakta kalmayı başardık.Bugün karşılaştığımız kara günleri aşmanın sırrı dünlerde yaşananlarda saklıdır.Türk milleti bu probleme dün nasıl çözüm bulmuşsa bugün o çözümü güncellemek asrın idrakine sunmak gerekir.

Binlerce yıllık geçmişi olan bu milletin hayatın her alanına dair geliştirmiş olduğu ili töresi devlet ve millet gelenekleri mucizevi çözümü sunuyor.Direnerek diklenerek bedel ödeyerek var olduk bugünde direneceğiz diklenerek kanlı alçak kuşatmayı yaracağız.Bunun ilk merhalesi demokratik parlamenter sistemin kurum ve kurallarına işlerlik ve işlevsel hale getirmektir. Çözüm 7 haziran seçimlerinde MHP ye tek başına iktidar fırsatını oluşturmaktır.Helal süt emmiş hiç bir millet evladı,adının dayatma, çarpıtma korkutma ve zihin işgali ile silinmesine rıza göstermeyecektir. Şeytanın bile başvurmakta tereddüt edeceği yöntemlerle, bilgi kirliliği ile aldatmak haram saltanata devam etme isteği vicdanlarda mahkum edilmelidir.

Hiç kimse üç kuruşluk mevki makam ve menfaat için büyük menfaat ve geleceğini karartamaz kendi bindiği dalı kesemez.Hata kusur noksanlıklar konusunda eleştiri hakkını saklı tutarak, bu fıtri duyguyu yok kabul edemez. Körü körüne itaat ile olanları halı altına süpürerek ara veya nihai zafer kazanamaz. Zaman ve zemin şartları dikkate alarak öncelik tayin ve tespiti yapılmalıdır.Bu milletin ve onun devletinin milletin bağrından doğan mübarek ve kutlu Ülkücü hareketin kuralları şehitler verilerek kan can ve bedel ödeyerek oluşturulmuştur.Şahıslar fani kurumlar kurallar devlet ve millet hayatımız ebedidir.Mahkeme kadıya asla mülk olamaz.Zaman tarih ebedi hükmünü verecek ve bu hükümden hiç kimse kaçamayacaktır.

Mensubu bulunduğumuz hareket şehitlerin son başbuğ Alpaslan Türkeş olmak üzere Başbuğ Atatürk'ün izinden gittiği Türk milletinin tarihin derinliklerine nüfuz ederek sonsuzluğa yelken açtırdığı kutlu mübarek yolculuktur.Bugün artık mazeret üretme tezvirat yapma faniler üzerinden ayaklarımıza ellerimize ve dilimize pranga vurma günü değildir.Hepimiz öleceğiz ve herkes hesap verecektir herkes kendine yakışanı yapmak ve ecrini almakla mükelleftir.Dava şehitlerin başbuğların ve asil Türk milletinin varlık ve ebedi olma davasıdır.

Gün ülkücü milliyetçi hareketi iktidara taşıma günüdür.İhmal yetersizlik tembellik Allah korusun çok ağır faturalara yol açabilir.Bugün akıtılmayan ter ayrılmayan zaman yarın daha çok kan gözyaşı ve altından kalkılamayacak ağır faturalar çıkarabilir.Fani dünyadan göç edeceğiz kahraman veya mahkum olarak hatırlanmayı bugünkü davranışlarımız belirleyecektir. Görevini yapan insanlar olarak hatırlanmayı Allah hepimize nasip etsin.Artık hepimiz bütün meşru beşeri ilişkilerimizi MHP iktidarı için seferber etmeli herkes kendi sandığı başta sandıklarda birinci parti olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız.Ülkenin aydınlık geleceği MHP iktidarındadır

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim