Oda TV adlı internet sitesi Geçtiğimiz hafta bir grup ülkücünün Beşiktaş Barbaros Bulvarındaki "Çinili Restaurant" adlı mekanda gerçekleştirdiği iftar programından sonra mekan önünde çektirdiği hatıra fotoğrafını haberleştirdi.

Haberde Ülkücülerin "Çinili Restaurant"ı Çin restaurantı zannederek protesto eylemi gerçekleştirdiği bilgisine yer verildi. Bazı sosyal medya kullanıcılarının hakaret içerikli yorumlarıyla süslenen haber ile karanlık odaklara hizmet etmesiyle tanınan odatv Ülkücü düşmanlığında çığır açtı.

Yemeği organize eden isimlerden Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Zekai Pınarbaşı yaptığı açıklamada bu yıl 8. düzenlenen Marmara Üniversitesi İletişim fakültesi mezunları iftar programınının bu şekilde lanse edilmesinin kendilerini de hayretler içerisinde bıraktığını belirterek Oda TV'nin kendine yakışanı yaptığını söyledi.

Bahsi geçen site hakkında en kısa zamanda yasal işlem başlatacaklarını vurgulayan Pınarbaşı sözlerini şöyle sürdürdü:

İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm! İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm!

"Odatv'yi her fırsatta ülkücülere kin kusmasıyla tanımamıza rağmen bu sefer girişilen alçak algı operasyonuyla kendilerini aştılar.  Neyseki Türk Milleti Karanlık odakların hizmetkarı bu yayın organını da, Türk Milletinin menfaatlerini kendi varlığının önünde tutan Ülkü Ocaklarını da çok iyi tanımaktadır. Her ne kadar yaptıkları bu çirkin haber kendilerini komik duruma düşürmekten ileri gidemese de yarından itibaren hukuki girişimlerde bulunarak Ülkücülere iftira atmanın bedelini muhataplarına her platformda ödeteceğiz." dedi.

İşte Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü Ülkücüleri'nin Çinili Restaurantta verdiği geleneksel iftar programından kareler:



Editör: TE Bilisim