CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e soruyorum CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e soruyorum
Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaban hayatını geliştirme sahası olması dolayısıyla avlanmanın yasak olduğu Acarlar Longozu'nda (subasar orman) avlanan bir avcının kazayla kendini vurduğu iddia edildi.

Taşlıgeçit köyünde yaşayan Nurettin Ç. (53), iddiaya göre, bir arkadaşıyla av için Acarlar Longozu'na gitti. Kayıkla longoza açılan Nurettin Ç. tüfeğin kazayla ateş alması sonucu sağ bacağından vuruldu. Yaralı avcı, arkadaşının yardımıyla kıyıya çıkartıldı. Çağrılan ambulansla Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurettin Ç., ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nurettin Ç.'nin sevk edilmesi sırasında yakınları kan verme meselesi yüzünden hastane personeli ile tartıştı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken jandarma tüfeğe el koydu. Yaralı Nurettin Ç. ve yanındaki arkadaşına yasak bölgede avlandıkları gerekçesiyle ayrı işlem yapıldı.

Nurettin Ç. ve arkadaşının ava çıktığı Acarlar Longozu, yaban hayatı geliştirme sahası olması nedeniyle ava yasak bölge.

Editör: TE Bilisim