Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 MHP Sultanbeyli ilçe teşkilatı hanımlar komisyonunun düzenlemiş olduğu gecede duygulu anlar yaşandı.Yaşlı bir teyzenin Kuranı Kerim okuması ile başlayan gecede nur yüzlü teyzenin yaptığı dua ve sözleri salonu gözyaşlarına boğdu.

MHP ilçe başkanı Abdullah çınar kısa bir selamlama konuşması yaptı. Muhsin yazıcıoğlu konferans salonunda yapılan anma programına katılan MHP İl başkanı Mehmet Bülent Karataş iktidar müjdesi verdi. "MHP ye yoğun ilginin bunun kanıtı,anketlerdeki yükseliş ve teveccüh ispatıdır.

Ülkeyi böldürmeyiz bunu düşünenler hayal görüyor.Bütün mesele genç fidanlar ölmesin daha ağır bedel ödemeyelim.Bütün çabamız daha fazla kan ve gözyaşı bu topraklarda toprak ile buluşmasın.MHP iktidarı ülke güvenliğinin 7 hazirandan itibaren sağlandığı adının anılmasının bile ihanet hesabını bozacak kahramanların hareketidir.Biz bedel ödedik bu milletin geleceği için ödeyeceğimiz bedelin sınırı yoktur.İlk şehidimizden sonrası için hiç bir sınırlama yoktur gerektiğinde fedakarlıkta sınır tanımamak için varız." dedi.

MHP grup başkan vekili İstanbul milletvekili Meral Akşener'in yaptığı konuşmada AKP iktidarını eleştirdi."Küçük Emrah rolü ile ağlayarak sızlayarak, Sümeyye Erdoğan suikastı iddiaları ile Erdoğan iktidarını sürdürme çabasındadır.Her şey iktidar içindir.Bu kadar kötü yönetim ilkesizlik olamaz.

AKP PKK yan yana oturduğundan yanlarında başka kimseye yer yoktur.MHP ye HDP ile yan yana olma iddiası tam bir iftiradır.Zaten yanlarında yerde kalmamıştır yanlarına gelmek isteyende yoktur MHP ile ilgili iddialar kaçak güreşin ispatı ve iftirasıdır" dedi.
 

Editör: TE Bilisim