SEVGİLİ ARKADAŞLAR;
Türk milliyetçileri olarak Türkiye Barolar Birliği tesislerinde bir araya gelen 600 gönüldaşımızla birlikte tek yürek halinde milletin ümidi haline geldiğimizi büyük bir mutlulukla yeniden, bir defa daha müşahade ettik.

Açılış konuşmamız sonrasında; İftarımıza katılan ve konuşmalarıyla bizlere, hukuk ve demokrasi ilkeleri doğrultusunda yeni bir medeniyet ufkunu gönderen Prof. Dr. Fikret Eren (Kurt Karaca-Milliyetçi Türkiye), İlahiyatçı Prof Dr. Şaban Ali Düzgün, Ülkü Ocakları geleneğini temsil eden eski genel başkanlardan Ayhan Acar ve iftarımıza katılan seçilmiş son İl Başkanları ve çağrı heyeti adına konuşan Ayhan Erel'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Aynı şekilde iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan İl ve İlçe Başkanları, ilim ve bürokrasi dünyamızın şeçkin temsilcileri,eski milletvekillerimiz, gönüldaşlarımız, kıymetli hanımefendilere ve sevgili hemşehrilerime en derin ve samimi şükranlarımı sunarım.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Bu tür muhtevalı toplantılarla milliyetçilik ile demokrasi kavramlarının ikiz kardeş olduğunu, "değişim" talebinin fikri alt yapısı olarak demokrasi ve hukuk güvencesi altında toplumsal yapımız ve yönetim sistemimizin yeniden inşa ve ihya edilmesi amaçlı projelerin hazırlanması yönündeki çalışmaların gerekli olduğu yönündeki konuşmalar bütün arkadaşlarımızı menmun etti.

Akşamın sonunda bu tür toplantıların, günlük siyasi kaygıların ötesinde bu istişarelerin kurumsal hale getirilmesi temennisi karşısında, arkadaşlarımız MİLLİ DÜŞÜNCE VE DEMOKRASİ TOPLULUĞU adı altında faaliyette bulunmanın, rasyonel siyaset tarzını besleyecek bir yapılanma yolunda önemli bir aşama olacağını belirttiler. İnşaallah bu yolda atacağımız bütün adımları gönüldaşlarımızla paylaşmanın gayreti içinde olacağız.

CENAB-I HAK MİLLETİMİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN.






 

Editör: TE Bilisim