Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı
İzmir’in Menderes ilçesinde, yeni aldığı evin boyasını yaptıktan sonra yola çıkan 22 yaşındaki Ünal Yıldız, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yıldız’ın iki yıl önce evlendiği ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Trafik kazası, dün saat 23.00 sıralarında, Oğlananası ile Demirci köyleri arasında meydana geldi. Berber olan Yıldız, yeni aldığı evi boyamak için mesaiden sonra gitti. Boyamayı bitirdikten sonra yola çıkan Yıldız’a, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Otomobil kaçarken kazayı görenler, durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekibi, Ünal Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri ise çarpan otomobilin tamponundan kopan parçaları topladı. Vakayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Editör: TE Bilisim