BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Barzaninin ve Öcalanın yeni Osmanlı hayali Büyük Orta doğu projesinin ambalajlı halidir. Aynı zamanda MOSSAD,CİA ve küresel çete projesidir.Bu projede Barzani Kerkük Kürdistan şehridir diyor.

Osmanlının son dönemlerinde dayatılan dörtlü konfederasyon projesi İngilizlere aittir.Bu proje Çanakkale'de yırtıldı ve Mustafa kemal Atatürk gibi kahramanları çıkardı.Bu projenin bugünkü sahibi ABD ve fikir babası İsraildir.Bu hangi kahramanları veya mağlupları çıkaracaktır? İşte temel soru budur.Dün ne yapıldı? Bu gün ne yapılıyor?. Peşmergeler korunuyor. Türkmenler ölüyor. Bu nasıl iki yüzlü şerefsizlik alçaklıktır?Özal döneminde peşmergelerle saddam zulmü sonrası ekmeğimiz paylaşmadık mı? Hangi batı ülkesi sahip çıktı?Atatürk emperyalist haçlı istilasına direndi.Bugün BOP'la küresel çetenin uzantısı, parçası haline geldik.Böyle yeni Osmanlı hezeyanları İsrail pompası avuntu ve tertiptir.

Osmanlının hinterlandında ülkemiz dahil kurulacak yeni yapılar, oluşturulacak federatif ve konfederatif yapılarla kontrolü ve fikir babası gizli sinsi derin nüfuzlu güçlerin olduğu yeni Osmanlı devleti hayali için düğmeye basılmıştır.

Barzani ''İstanbul'un başkent olduğu yeni orta doğu birleşik devletleri hayalimdir' diyor. Aslında bu diğer bir deyişle ''Yeni Osmanlı'' hezeyanıdır.Bu proje kime hizmet eder? Elbette sahibine proje sahiplerine hizmet eder. Bu kafa yapısı Osmanlının son döneminde İngilizler başta haçlı siyonistlerin uğruna Anadoluyu ateşe verdikleri fitne yangın projesidir.Bu toprakların geleceği yine bu topraklarda birlikte yaşayan kader birliği etmiş insanlar tarafından tayin edilmelidir. Aynı soydan kandan gelen veya akraba olmuş,veya bu ülkenin evladıyım diyen kim olursa olsun Türk milletine mensup olmayı aidiyetle beyana taşımış ''Ne mutlu Türküm diyene'' diyenler tarafından ''Yeni Osmanlı modeli'' bu şekilde ortaya konmuştur.

Cetvelle bölge ülkelerinin sınırlarını çizenler Filistin'i ecdat yadigarı halkları ve toprakları bitmeyen ihanetlerle bizden koparanlar yeniden işbaşındadır.Meriç nehri kenarlarında ot ve ağaç kökü yiyerek yaşayan, Meriç nehrinde boğulan milyonlarca insanımızın dramı hala hafızalarda diridir.Yine Yemen'de tren rayları İngilizler tarafından Araplara söktürüldüğü için çaresizce sıcağa çöle imkansızlığa mağlup olup acı bir şekilde yaşanan ölümler hala içimiz dağlıyor. Bize yemen türkülerini yazdıran ve söyleten acıları hatırlatıyor.İşte azınlıkları ayaklandıran, tahrik eden, bizden koparan, bu emperyalist taşeron maşalardır.

PKK ve Öcalan'ı korumaya alarak,Barzaniye sahip çıkıp ödev vererek petrol başta doğal kaynaklara hükmetmekte İsrail'e güvenlik sağlama peşindedir.Irak ve Libyalıların elinde Saddam Hüseyin ve Muhammed Kaddafi'nin kelleleri kan ve göz yaşı kalmıştır.Kirletilen namuslar, oluk oluk akan kan, bölge insanının kaderi olurken o ülkelerin petrolü artık kukla idarelerle yapılan anlaşmalarla batıya akıyor.İşte ülkemiz içinde benzer akıbet kapıdadır.

PKK ve IŞİD benzeri kanlı ölüm çeteleri bu senaryonun ürünüdür.Kılavuzu bu örgütler olanların burnu kandan göz yaşından daha büyük acılardan (Allah korusun) asla kurtulamaz.Emperyalist küresel çetelere birlikte direnmeyi başaramayanları bekleyen daha büyük aşağılanma zillet, rezalet, onur kırıklığı dahası biçilen kefenlere girmektir.Irak'ta korumaya aldırılan peşmergelerin dışında Türkmenler soy kırıma tabi tutulmuştur.

Türkmenleri ve mazlumları burnumuzun dibinde koruyamayanların yeni Osmanlı hayali abesle iştigal ve kuyruklu yalandır.Aslında Irak ve Suriye geleceğimizle alakalı yeterli bir ibret olarak duruyor.Bizi bekleyen çaresizce bekleyip terör örgütlerine güvenip kan ve göz yaşına kader dememektir. Ne terör örgütleri nede Barzani ve ağababalarından medet ummak boş hayaldir.Türkiye kendine yakışanı yapamazsa çok büyük tehdit ve ihanetleri kapısında bulur. Daha ağır bedeller ödemek zorunda kalırız.Allah milletimizi bölgemizi ve insanlığı daha büyük felaketlerden korusun.

''Yeni Osmanlı'' MOSSAD ve CİA projesidir.Piyonları ,Barzani,Öcalan,PKK ve IŞİD'dir.Kurtuluş yerli milli ve bu toprakların senaryo ve projesindedir.Allah bu millete yeni kurtuluş savaşı vermek ve yeni İstiklal marşı yazdırmak zorunda bırakmasın.

Sabri Şemel
Editör: TE Bilisim