Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Amasya’nın Merzifon ilçesinde, kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır, 10 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Samsun istikametine seyreden, Alaaddin Demir (47) yönetimindeki 60 TN 202 plakalı otomobil, Merzifon Meray Kavşağı’nda kırmızı ışık ihlali yaptı. Kavşaktan hızla geçmeye çalışan Demir’in kullandığı araç, Merzifon’dan Alıcık köyüne dönüş yapmak isteyen Caner Yıldız (19)'ın kullandığı 55 HZ 099 plakalı otomobille çarpıştı.

İki aracın hurdaya döndüğü kazada, 60 TN 202 plakalı araç sürücüsü Alaaddin Demir, Hasan Elik, Hamide Elik, Sündüs Demir, Fadik Yavuz ile diğer araçta bulunan sürücü Caner Yıldız ve Menşure Tansu Çulha, Hüseyin Berber, Ali Çulha, Gülçin Yıldırım yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansı ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, iç kanaması ve çeşitli yerlerinden kırıkları olan iki hasta, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesi’ne diğeri ise Amasya Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, trafik ekiplerinin araçları kaldırmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim