BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serik İlçe Teşkilatında başkanlığa Hüseyin Yılmaz seçildi.

MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin Serik İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Yılmaz'ı seçildiğini bildirdi. Gençer, Serik Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ilçe kongresine MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Antalya Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP MYK Üyesi Kemal Çelik, MHP İlçe başkanları, önceki dönem MHP İl başkanları, MHP Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, MHP İlçe Belediye Meclis üyeleri, önceki dönem MHP’li Belediye başkanları, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı, önceki dönem Antalya Ülkü Ocakları başkanları, Taş Medreseli Ülkücüler Dernek Başkanı Hüseyin Kocabaş, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve partililer katıldığını belirtti.

Seçimde üç adayın yarıştığını belirten Gençer, kongrede 307 delegenin oy kullandığını, yarışı 201 oy alarak Hüseyin Yılmaz'ın göğüslediğini söyledi.
Gençer, kongrede Hüseyin Yılmaz, 307 delegeden 201'nin oyunu alırken Salih Tunç'un 89, Ahmet Can'ın 10 oy aldığını ve 7 oyun ise geçersiz sayıldığını kaydetti.

Serik'te genel seçimlerde partilerini birinci parti yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Hüseyin Yılmaz ise şunları söyledi: "Bölücü örgütle masaya oturulmakta, sözde açılım safsataları ile Türk milliyeti oyalanmakta, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde teröristler yol kesmekte kimlik kontrolü yapmakta, sözde mahkemelerini kurmaktadır. Dileğimiz bu ülke ve milletin daha zor ve daha acılı durumlarla karşı karşıya kalmamasıdır. Ülkemizi bu zor durumdan kurtaracak kadrolar ve reçeteler MHP'dir. Ülkemizi bu zor durumdan çıkartacak olan lider, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'dir."

Editör: TE Bilisim