Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Ordu'nun Ünye Kaymakamlığı tarafından organize edilen İstanbul gezisinde Kaymakam Mustafa Demir, muhtarlar ve basın mensupları Ünyeliler Derneği'ni (ÜNDER) ziyaret etti.

        ÜNDER Başkanı Avukat Ahmet Yılmaz, misafirlerine dernek hakkında bilgiler verdi. Diğerlerinden ayıran birçok özelliğinin olduğunu söyleyen Yılmaz, “ÜNDER, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in öncülüğünde kurulan bir dernektir. 15 yıl boyunca her Cuma günü derneğimizde her kesimden konuklar davet edilir. Tamamen siyasetten uzak samimi sohbetler yapılır. 2012’nin ilk konuğu Numan Kurtulmuş Bey ile açılış yaptık. Türk sanat müziğinden, gazeteci ve köşe yazarlarından, siyasetçilerden daha birçok kesimden konuklarımızı ağılıyoruz. 15 yıldır çizgimizi bozmadık. Özellikle altını çiziyorum ki tamamen siyasetten uzaktır.” dedi.

        Ziyarette, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Erbay Arıkboğa, mahalle ve köy muhtarlarına muhtarlıkla alakalı bilgiler verdi. Muhtarlardan bazıları ise muhtar kelimesinin farlık anlaşıldığını söyleyerek karşılaştıkları sıkıntılarını dile getirdi. Arıkboğa’ya ÜNDER’in bastırdığı Ünye ile alakalı kitaplar hediye edildi.

Editör: TE Bilisim