YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümet'in "çözüm", İmralı canisinin "yol haritası" adını verdiği çözülme süreci AKP-PKK arasındaki kısa paslaşmalara ve tüm rezilliklere rağmen sürmektedir. Şehadet ile ihanet, ay yıldızlı bayrak ile paçavra, gazi ile terörist, alçaklık ile kahramanlık, pişmanlık ile küstahlık AKP'nin lügatinde yer değiştirmiştir. Vatan uğruna şehadete ulaşmış yiğitlerimiz, gazi olmuş evlatlarımız, ömrünü vatanın ve milletin bütünlüğüne adamış on binlerce korucu kardeşimizin ve vatandaşlarımızın onurları, hatıraları ve yadigârları ayaklar altına alınmıştır." dedi.

ÖCALAN'I NEYSE, TERÖRİST RIZA DA KOPYASIDIR
PARTİSİNİN Mecsil grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Bugünün PKK'sı neyse 1937-1938'de Dersim'de isyan edenler aynısıdır. Bugünün teröristbaşı Öcalan'ı neyse, Dersim ihanetinin baş aktörü terörist Rıza da kopyasıdır. Terörist Rıza, emperyalizme piyonluk yaparak Türkiye'yi bölmek istemiş; ne var ki amacına ulaşamadan hak ettiği cezasını bulmuştur.  Milli irade yetkiyi bize versin, millet bize güvensin, yine yaparız, yine hainlerin alayını birden vatan topraklarından temizler atarız" uyarısı yaptı.
VAZGEÇMEYECEĞİZ
Dersim isyanına göstermiş olduğu kararlı tepkiden dolayı bazı şahısların sembolik de olsa tazminat davası açtığını belirten Bahçeli, "Dileyen ve isteyen varsa peşin peşin ödemeye de hazırım. Hiçbir şart altında, hiçbir dayatma ve tehdit karşısında yılmayacağımızı, yıkılmayacağımızı, mücadelemizden ödün vermeyeceğimizi buradan dosta da düşmana da haykırmak istiyorum. Biz bu kutlu vatanı, bu aziz milleti tazminatla almadık, hibe yoluyla kazanmadık, masalarda bulmadık. Bu yollarla da vermeyeceğiz, devretmeyeceğiz, kesinlikle vazgeçmeyeceğiz" dedi.
BEDELLİ ASKERLİK
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bedelli askerlikle ilgili beklentileri de hesaba kattığımızda meselenin etraflıca değerlendirilmesini, kısa süre içinde uzlaşma ve diyalogla çözüme kavuşturulup gündemden çıkarılmasını elzem görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bedelli askerlik konusu TBMM'ye gelmesi halinde mesafeli durmayacağını muhataplarına bilhassa bildirmek istiyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim