Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den
AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde tek aday olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Ülkemizin, insanımızın 40 yıldan beri canını yakan terör öncelikli sorunumuz. Biz Türkiye'yi yeni baştan inşa ediyoruz, birileri ülkemizi bölmeye çalışıyor." dedi .

Binali Yıldırım, şöyle konuştu: "Yolları böleriz ülkeyi asla bölmeyiz. Ekmeğimizi böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz. Mesele, memleket meselesidir. Terörle mücadeledeki kararlılık aynı şekilde devam edecek. Biz bu topraklarda kardeş olarak yaşadık, kardeş olarak yaşamaya devam edeceğiz. Bayrak değişimimiz, sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araçtır. Aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bize gönül verenler vesayet güçleri karşısında aslanlar gibi durdu. Tüm mazlumlar ve mağdurlar adına dünyaya meydan okudu. Paralel ihanet çetesinin saldırılarını püskürttü.

AK Partili olmak haksızlığın karşısında demir yumruk gibi mazlumların yanında olmaktır. AK Parti, bu ülkede sayısız destenlar yazdı, yazmaya da devam edecek. AK Parti demek bölünmüş yol demek, AK Parti demek havaalanını halkın yolu yapmak demektir.

"BURADAN İLAN EDİYORUM..."

Bize; operasyonlar ne zaman bitecek diye soruyorlar. Buradan ilan ediyorum, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, huzuru sağlanana kadar bu operasyonlar aynen devam edecek. Vatandaşlarımıza yönelik saldırılar sona erene kadar bu operasyonlar devam edecek. Eli kanlı terör örgütünün eylemleri sona erene kadar operasyonlar devam edecek. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.

17-25 Aralık darbe girişiminde milletimize ayar vermeye çalışanları hepimiz gördük. Devlet içinde paralel devlet olur mu? Bu çetelere asla ve asla prim vermeyeceğiz. Hiç kimsenin devletle bilek güreşine girmesine izin vermeyeceğiz. AK Parti olarak 13 yılda birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. Ulaşım, eğitim, sağlık alanında birbirinden önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Yolları böldük, milleti birleştirdik."
Cihan

Editör: TE Bilisim