Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 AKP ve PKK ittifakının Yunan,Rum,Ermeni,İsrail hedeflerine hizmet etmek ve yol vermek demek değil midir?

Haçlı ittifakı Kürdistan'ı istememiş miydi?

Yunanlıların ikinci yunan kuvvetleri dedikleri PKK ya Yunanistanda Lavrion kampını,İsrail'de,Rum kesiminde,Ermenistanda kamp açmaları ne anlama geliyor? Yunan,İsrail,Rum,Ermenistan devletleri onlar adına savaşan PKK ya destek veriyorlar. Artık kendileri adına Anadolu da savaşacak yapı bağımsız devlete doğru gitmiyor mu?

Artık ülkede evlatlarımızın ya onlara teslim olup uşak olacağı yada hiç bitmeyecek bir savaş için emperyalist truva adı Kürdistana yol verilmiyor mu? Sahi PKK ve Barzani bağımsız Kürdistan hedefinden vazgeçti diyebilir misiniz? Arkalarından bugün Pontus, Ermenistan ve Kürdistan yeni sevr dayatması olarak PKK ile dayatıyorlar.

Kurtuluş savaşının intikamını PKK ve AKP ittifakı ve yedek lastiği CHP üzerinden almıyorlarmı?

PKK ABD ve AB nin içimizdeki truva atı kanlı maşasıdır.Ermeni diasporasının göz bebeği İsrail'in bölgeye tutunma fırsatıdır. Şehit gelmiyor diye insanlara yalan söyleyenler PKK taleplerini kabul etmeyince Diyarbakır'da kalleş ve kahpece eşinin yanında arkadan vurulan astsubayın şehit oluşunu nasıl içlerine sindirebiliyorlar?

Şehitleri asla unutmayacak unutturmayacak ve bu alçak katillere meydan bırakılmamalıdır.Demek şehit olmak istemeyen bu katil alçakların taleplerine boyun eğecektir.Bu kanlı istekler kabul etmese arkadan vurulacaktır. Şayet 7 haziran AKP PKK gelirse artık vatan toprakları özerklik yerel yönetimlere muhtariyet adı altında ayrışma hız kazanacaktır.Öcalan serbest kalacak Türk ismi Anayasadan silinecektir. Bunu işte Ermeni Rum İsrail ve Yunan yapamadı AKP PKK ittifakı yapıyor. PKK aslında maskeli haçlı ve siyonist ittifakının truva atı değil midir?

Editör: TE Bilisim