BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
Tarihte Boğazlıyan kaymakamı Kemal beyin şehit edilmesi gibi, Ülkücüler PKK açılım yüzünden şehit olmaya devam ediyor.Bu kuduz hain köpekleri kim bu kadar azdırdı? Açılım zarar görmesin, PKK ülkeye ortak olsun, talepleri karşılansın diye kudurmuş köpeklere sessiz mi kalacağız? Alçak katillerin gönlü olsun diye onlara boyun mu eğeceğiz?

Ermeni Hırant dink öldürülünce ''hepimiz Ermeniyiz'' diyenler Şimdi nerededir?Ermenici dönme devşirme takımı dut yemiş bülbül gibi, süt dökmüş kedi gibi suskundurlar.Yandaş basın olayı örtmeye çalışırken, karşıt görüş diye hadiseyi gizlemeye kapatmaya çalışarak suç üstü yakalandılar.Bunlar Evrenin cunta medyası gibi katille şehidi karşıt görüş diye sunan beslemeler değil midir? Başbuğ Türkeş ne karşıt görüşü ulan Ülkücü şehit oldu kör müsünüz? Haykırmasını duyar gibiyiz!!! Ya siz? İşte şehitlerin ve Başbuğ Alpaslan Türkeş'in emanetlerine sahip çıkmak namus borcumuzdur.

Editör: TE Bilisim