Otomobil

Hangi renk hangi hastalığa iyi gelir

Kırmızı renk ; Kan hastalıkları, iskelet sistemi, böbreklerde sorun ve kronik ağrılarınız, diş problemleri varsa kırmızı kıyafet, aksesuar kullanmaya gayret edilmelidir.

Mavi renk ; Tiroid sorunu yaşayanlar, boğazda, boyunda sorunları olanlar mutlaka mavi kullanmalıdır. Ayrıca, içine kapanıklar, kendini ifade edemeyen utangaçlar için mavi iyi bir renktir.

Mor renk ; Ruhsal açıdan sıkıntısı olan, inancını kaybetmiş insanlar için mor önerilir. Mor ayrıca zenginliğin ve bereketin rengidir.

Sarı renk ; Mide, sindirim sorununuz varsa sarı kullanın. Ayrıca sarı, dikkat eksikliği, kararsızlık, hayır demeyi bilemeyen insanlarda etkilidir.

Turuncu renk ; İdrara çıkmakta yanma, ağrı, kalça ve ellerde sorunlar ve eklem ağrılarınız varsa turuncu kullanın. Ayrıca, turuncu ile yaratıcı enerji tetiklenir, cinsel isteksizlik, bağımlılıklar, duygusal dalgalanmalar da engellenir.

Yeşil renk ; Kalp, cilt, dolaşım sistemi ve bronşitseniz mutlaka yeşil kıyafetler ve aksesuarlar kullanın. Karşılıksız sevginiz varsa, yalnızlık içindeyseniz, sinirliyseniz de yeşil giymenizi öneririz. Böylece, enerjiniz iyi yönde değişecektir.