Otomobil

Sergen Öyle Bir Laf Etti ki!

Ankaragücü maçının ardından… Muhabir: Sergen bugün performansın iyi değildi ne diyeceksin? Sergen: O zaman haftaya yerime oynarsın derim.

NTVSpor’da Ercan Taner ile birlikte yaptıkları programdan… Ercan Taner: Sergen, Tabata Beşiktaş’a ne verebilir? Sergen: Gaziantep’den gelirken 1 kilo baklava getirebilir.

Yine programdan; Hakan Ünsal yanında oturmaktadır. Sergen: Sol bek futbolda hiç önemli mevki değil.

Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala ekstra çalışıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu? Sergen: Bülent yeteneksiz; antrenman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antrenman yapmama gerek yok

Sergen’in sosyal sorumluluk anlayışını gösteren bir diyalogdan… Muhabir: Sergen 10-12 yaş arasındaki çocuklar İddaa oynuyor, ne diyeceksin? Sergen: Almanya’dan uzak dursunlar, çok sürpriz oluyor.

6 Sergen’in gecelerde hızlı olduğu zamanlardan… Yönetici: Sergen sen Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu? Sergen: Doğru ama eksik. Yönetici: Nasıl yani? Sergen: Cuma da oradaydım.

Fenerbahçe’nin Sivasspor yenilgisi sonrası… Sergen: Aykut Kocaman’ı bisikletime bir tur bindirmem; adama Fenerbahçe’yi emanet etmişler.

Bobo ve Gökhan Güleç’in yeni transfer olduğu sezondan maç sonrası… Muhabir: Sergen, yeni transferler için neler söyleyeceksin? Sergen: Gökhan genç çocuk, önünde daha çok yıllar var. Bobo…Bobo’nun da adı güzel.

Muhabir: Sergen senin için antrenman yapmıyor diyorlar? Sergen: Doğrudur.

Muhabir: Sergen Tigana senin için ondaki futbol zekası bende de Platini’de de yok demiş. Sergen: Hocam doğru söylemiş.

Ali Sami Alkış: Bu Sergen’i günde 3 posta dövmek lazım. Yeteneklerinin farkında değil çocuk. Sergen: Kim o adam, çıksın kapının önüne kim kimi dövüyor görsün.

Profesyonel futbolcuların disiplinsiz hareketleri üzerine bir örnek verir: Sergen: Mesela beni zamanında Bayern München istemişti. Adamlar bir araştırdı…Almadılar.

Batuhan Ferrari’siyle İstanbul’a 35 dakikada gittiğini söyleyince… Sergen: Valla Batuhan, bu kadarını ben bile yapmadım

Ben bu Aleksander Hleb'i halı sahada bile oynatmam"

Trabzonspor, bu kadroyla 25 sene yan yana oynasın, yine de şampiyon olamaz

Alex ile Diego'yu karşılaştırıyorlar. Alex, Diego'nun düşündüğünü ondan 3 dakika önce düşünür.

Hamit şu anda Galatasaray'ın ilk 11'inde oynayabilecek bir oyuncu değil.Sırf Hamit'i izleyin çıldırırsınız

Terim'e soruyorlar Kazakistan'ı nasıl çözdünüz ? Şaka mı bu? Kazakistan'ı çözmeye gerek yok kalecisine bak yeter.

Melo gibi yeteneksiz adam yaratmak kolay. Ver bana 10 tane çocuk, topa vurmayı bilsinler. Yaratmazsan gel istediğini söyle