Otomobil

Transferde son gelişmeler...

COENTRAO İDDİASI: Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek kaliteli bir sol bek almak isteyen Galatasaray, Carlinhos'un nazlarından usandı. Taffarel'in tüm çabalarına karşılık Fluminense'de kalmayı tercih eden Brezilyalı futbolcu, gözden düştü. Cimbom'un hedefindeki son isim Fabio Coentrao

ARDA TURAN'DAN FENERBAHÇE CEVABI: İki sezon önce ani bir kararla Atletico Madrid'le anlaşan ve İspanyol ekibinin en önemli oyuncularından biri konumuna gelen Arda Turan'a Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif geldi.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği milli oyuncu için resmen kesenin ağzını açan Fenerbahçe yönetimi, Arda'ya toplamda 24 milyon Euro'yu bulan bir teklif sundu.

Sarı lacivertliler, Arda Turan'la bir görüşme gerçekleştirdi ve kendisine yıllığı 6 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif etti. Bu rekor teklif karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan ve kafası bir hayli karışan Arda Turan ise teklifi yine de kabul etmedi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine ise Arda Turan'ın en az bir sezon daha Atletico Madrid'de kalmayı düşündüğü öğrenildi. (Vatan)

G.SARAY'DAN BOMBA ATAK: Ünal Aysal dünyaca ünlü bir yıldız için daha kolları sıvadı. Real Madrid’in gözden çıkardığı Di Maria’ya Galatasaray talip oldu.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bizzat görüşen Aysal, Arjantinli oyuncu için olumlu yanıt aldı. Geniş bir kadroya sahip olan Real Madrid’in satışına sıcak baktıkları Di Maria için, Galatasaray tecrübeli oyuncuyu iknaya çalışacak.

Sarı kırmızılılar bunu başarırsa Real Madrid ile masaya oturulacak. 3 milyon Euro’luk Ada tekliflerini de geri çeviren Di Maria’nın inadını kırmak için Galatasaray temaslara başladı. (Hürriyet)

KRASİC LYON YOLCUSU: Fransız ekibiyle kiralama konusunda anlaşma sağlayan Kanarya, Sırp yıldızın maaşının bir kısmını kendi ödeyecek.

Fenerbahçe yönetimi, bu hafta Milos Krasic’ten kurtulmayı planlıyor. Geçen sezon 7 milyon euroya alındıktan sonra elini suya-sabuna dokundurmayan Sırp yıldızı yollamak için büyük çaba sarfeden sarı-lacivertliler, Genoa’dan istediği teklifi alamayınca Lyon’la anlaşma sağladı.

Fransa Lig 1’in önemli takımlarından Lyon’la prensipte anlaşan yönetim, yıllık 2.3 milyon euro garanti alan Krasic’in yıllık ücretinin bir bölümünü kendisi ödeyecek. Bu sezon formayla tanışamayan 28 yaşındaki oyuncu, toplam 1147 dakika olan sarı-lacivert kariyerinde sadece 1 gol attı, 2 de asist üretti. Oyuncunun maç başı ücreti de 25 bin euro. (AMK)

RİERA'YA KATAR FORMÜLÜ: Cimbom, göndermek istediği Albert Riera için her türlü formülü deniyor. Sarı-Kırmızılılar’ın İspanyol oyuncu için Katar kulüpleri Al-Rayyan ve AlGharafa ile temas halinde olduğu öğrenildi.

Riera, yabancı sınırlaması ve Hakan Balta’nın form grafiğinin yükselmesi nedeniyle bu sezon takımda kendisine yer bulamıyordu.